Alles over uw jaarlijkse huuraanpassing in 2016

Op vrijdag 22 april 2016 heeft Haag Wonen u een brief gestuurd. Over de jaarlijkse huuraanpassing. Dat doen wij per 1 juli 2016. Bij de brief zit een bijlage, de ‘mededeling huuraanpassing’. Hierin staat uw nieuwe huurprijs. Haag Wonen voert dit jaar een inkomensafhankelijke huurverhoging door. U krijgt veel informatie. Niet altijd gemakkelijke informatie. Haag Wonen helpt u graag. Aan antwoorden op al uw vragen bijvoorbeeld. Dat doen wij zo.

Haag Wonen heeft u vrijdag 22 april een brief gestuurd over de huuraanpassing van 2016. Op de achterkant van deze brief staat een toelichting. Met uitleg over uw huuraanpassing. Op maat voor u.

Huurt u een sociale huurwoning? Dan zit ook bij uw brief:
  1. Een ‘mededeling huuraanpassing’: hierop staat uw nieuwe huurprijs. En hoe die is opgebouwd.
  2. Een ‘overzicht woningwaardering’: hierop staat hoeveel punten uw woning heeft.
  3. De huurkrant 2015: een krant met uitleg over de huuraanpassing voor sociale huurwoningen.
  • Wordt uw sociale huurwoning binnenkort gesloopt? Of is er een uitspraak van de huurcommissie voor uw woning? Dan is uw huuraanpassing 0% en zit er geen ‘overzicht woningwaardering’ bij uw brief.
  • Krijgt u een inkomensafhankelijke huurverhoging? Dan heeft u ook de inkomensverklaring van de Belastingdienst bij de brief ontvangen.
  • Huurt u geen sociale huurwoning? Dan ontvangt u bij de brief alleen de ‘mededeling huuraanpassing’ en de Top 11 van meest gestelde vragen.
_DSC4022.JPG

Hebt u vragen?
We hebben een speciale pagina voor u gemaakt op onze website. Daar vindt u veel informatie. Zoals een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden. Deze hebben wij voor u handig ingedeeld in groepen. U vindt het overzicht hier. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft een huurder geen internet? Onze collega’s van het klantcontactcentrum helpen graag. U kunt een e-mail sturen, bellen of langskomen op ons kantoor aan de Waldorpstraat 80. U moet dan misschien wel iets langer wachten dan u van ons gewend bent. Hiervoor vragen wij uw begrip.
 
Voor alle informatie op een rij, zie haagwonen.nl/huuraanpassing.