Wilt u een woning die beter bij u past?

Woont u in een woning die eigenlijk te groot voor u is, bijvoorbeeld omdat de kinderen de deur uit zijn? Of bent u op zoek naar een woning die beter past bij uw gezondheid of inkomen? Maar weet u niet waar u moet beginnen, of ziet u enorm op tegen verhuizen? Misschien kan een doorstroommakelaar of seniorenmakelaar u helpen!

De makelaars zijn een initiatief van alle woningcorporaties verenigd in de SVH (Sociale Verhuurders Haaglanden), waaronder Haag Wonen, en de gemeente Den Haag. Beide makelaars richten zich op mensen die graag een passendere woning willen. U krijgt persoonlijk advies, zij brengen u eventueel een huisbezoek en helpen in uw zoektocht. Vrijgekomen woningen zijn weer geschikt voor andere huurders. Dit helpt de doorstroming op de markt. 
 
Doorstroommakelaar
Shenien Mohansingh probeert er als doorstroommakelaar voor te zorgen dat mensen niet alleen in een woning wonen die qua formaat bij hen past, maar ook qua zorg, WMO-behoeften en inkomen. Het maakt niet uit of u in een huur, koop, corporatie of particuliere woning woont. 
 
Seniorenmakelaar
De seniorenmakelaars helpen ouderen bij het vinden van een nieuwe, passende woning. De seniorenmakelaars richten zich voornamelijk op oudere huurders die staan ingeschreven bij Woonnet Haaglanden. 
 
Heeft u interesse? 
Neemt u gerust vrijblijvend contact op. 
 
Doorstroommakelaar: shenien.mohansigh@socialeverhuurdershaaglanden.nl
Seniorenmakelaar: seniormakelaar@socialeverhuurdershaaglanden.nl
 
Meer weten?
•    Ga naar Woonnet Haaglanden.
•    Lees hier het artikel in het Algemeen Dagblad van 10 juli 2017.
•    Of beluister het radiofragment op NPO5.