Organisatieprofiel

Haag Wonen is al meer dan honderd jaar thuis in Den Haag. Als gezonde, puur Haagse woningcorporatie zijn we nauw betrokken bij de bewoners van de wijken en de opgaven van de stad. Wij bieden daarbij passende, goed onderhouden en betaalbare woningen aan mensen die daar zelf niet of moeilijk in kunnen voorzien.

Schone en veilige leefomgeving


Samen met onze bewoners werken we aan een schone en veilige leefomgeving om trots op te zijn. Door hen actief te betrekken, bouwen we aan vertrouwen en weten we wat er speelt. Wij zijn altijd op zoek naar waar het beter kan. Met oog voor de menselijke maat en een goede dienstverlening. Dichtbij de mensen, toegankelijk en duidelijk. Zo verdienen we het vertrouwen.

Duurzame oplossingen


Haag Wonen maakt het verschil in de wijk. Samen met bewoners en partners creëren wij duurzame oplossingen voor hardnekkige problemen op de meest complexe plekken van de stad. Als initiatiefnemer en versneller in de wijk zijn we vasthoudend om zaken blijvend voor elkaar te krijgen. Zo werken we zichtbaar aanwezig aan structurele verbeteringen: thuis, in de wijk en in de stad.

Gewoon dóen


Gewoon dóen. Met die mentaliteit realiseren wij opvallende prestaties voor de mensen en de stad. Een thuis is meer dan een huis. Door wonen beter en veiliger te maken, geven wij meer dan 50.000 inwoners van Den Haag een thuisbasis. En daarmee ruimte voor ontwikkeling.