Direct naar de content
Bobbi het vogeltje

Komen jullie nog langs voor reparaties of spoedgevallen aan woningen?

Voor reparaties en spoedgevallen kunt u zoals gebruikelijk bij Haag Wonen terecht. Bel Haag Wonen op 070 250 70 70. Wij helpen u graag.

De werkzaamheden zijn in mei 2023 begonnen en duren ongeveer een jaar.

  • We vervangen de houten kozijnen en plaatsen isolerend dubbelglas (HR++).
  • De balkons en balkonhekken knappen we op.
  • In de berging herstellen we de lekkages en vervangen we de bergingsdeuren.
  • We isoleren het dak, de buitengevel en alle vloeren op de begane grond.
  • We schilderen de portieken en vervangen alle voordeuren.
  • We bereiden uw woning voor op gasloos koken.
  • Alle woningen krijgen een nieuw ventilatiesysteem.
  • Alle bewoners krijgen een nieuw toilet, omdat we in alle woningen de asbesthoudende-standleiding vervangen.
  • Een aantal van de bewoners krijgen een nieuwe keuken en/of badkamer. Deze bewoners hebben hier al bericht over gehad.

De meeste werkzaamheden aan uw woning voeren we aan de buitenkant uit, bijvoorbeeld aan de gevels en het dak. Als we werkzaamheden binnen uitvoeren, kunt u ongeveer drie weken naar een logeerwoning aan de Melis Stokelaan.

Hoewel we er alles aan doen om de (geluids)overlast zoveel mogelijk te beperken, zorgen de werkzaamheden helaas voor lawaai. We bekijken samen met u hoe u hier zo min mogelijk last van kunt hebben.

Aannemer ERA Contour is als bouwbedrijf aangesloten bij ‘Bewuste Bouwers’. Dat betekent dat de aannemer zich houdt aan regels die de overlast voor de omgeving van een bouwplaats zo veel mogelijk beperken. Mocht u toch overlast ervaren dan kunt u dit melden via de website van Bewuste Bouwers of via TBI Direct op telefoonnummer 0900-8243473.

Nee, uw huurprijs gaat niet omhoog. Woningcorporaties en de Nederlandse overheid hebben nieuwe afspraken gemaakt. Vanaf 1 januari 2023 vragen woningcorporaties in Nederland geen huurverhoging meer voor woningisolatie.

Er komen 280 nieuwbouwwoningen, in 6 tot 7 bouwlagen en een woontoren. Hiervan zijn minstens 149 woningen sociale huurwoningen en 75 vrije sector huurwoningen. Hoe de woningen er precies uit komen te zien is nog niet bekend.

Jazeker, wij horen graag uw mening. Kijk bij het kopje ‘Actueel’ hoe u kunt meedenken over de verbetering in uw wijk en waar u terechtkunt. U kunt ook contact opnemen met Ramona Vink of Turia Saaïdi via (070) 250 70 70 of langskomen op het kantoor aan de Melis Stokelaan 1492 om een afspraak te maken.

U kunt terecht bij het spreekuur met Ramona Vink of Turia Saaïdi in hun kantoor aan de Melis Stokelaan 1492. Bel (070) 250 70 70 of loop langs om een afspraak te maken. Wij helpen u graag!