Direct naar de content
Bobbi het vogeltje

Hoe kom ik aan een andere woning?

U krijgt urgentie van de gemeente Den Haag om via Woonnet Haaglanden naar een andere woning te zoeken. Dit betekent dat u voorrang krijgt op een sociale huurwoning. Of u wel of geen urgentie krijgt, hangt af van de hoogte van uw inkomen.

Als u in één van de nieuwbouwwoningen in de Melis Stokelaan of Leggelostraat wilt gaan wonen, krijgt u ook voorrang op een passende woning. Deze woning stemmen we af op uw inkomen en grootte van uw huishouden.

Bij het zoeken naar een andere woning kunt u hulp krijgen van Haag Wonen. Hiervoor belt u met Alet Cadee of Arif Duvarci op 06 39 112 666 of kom op maandag, dinsdag en woensdag langs op ons kantoor aan de Melis Stokelaan 1492 om een afspraak te maken.

Wij zijn bij u langs geweest om alles met u door te nemen, zodat u straks weer een fijne plek heeft om te wonen. Wilt u nogmaals verder praten, dan kan dat natuurlijk. Bel ons gerust of kom langs. Wij staan graag voor u klaar.

×

Spoedlijn minder goed bereikbaar
Onze spoedlijn is minder goed bereikbaar vanwege drukte op de lijn. Dat zorgt voor lange wachttijden. Het duurt daarom helaas even voordat je iemand aan de lijn krijgt. Vooral vanaf de vrijdagmiddag en gedurende weekenden kunnen wachttijden oplopen. Hou hier rekening mee als je de spoedlijn belt.

Géén dringende spoed en kan je vraag of melding wachten?
Bel ons dan de eerstvolgende werkdag tijdens de normale openingstijden: maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.