Direct naar de content
Bobbi het vogeltje

Wat doen jullie met de leegstaande woningen?

Voor de leegstaande woningen werken we samen met Ad Hoc. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het beheren van leegstaande panden. Zodra een woning leeg komt te staan, omdat een van de bewoners verhuist vanwege de sloop, plaatst Ad Hoc een tijdelijke huurder in een woning. Dit zorgt ervoor dat de buurt een fijne plek blijft om te wonen tot het moment dat u verhuist. De tijdelijke bewoners zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen overlast ontstaat in de wijk.

20 van de woningen richten we in als logeerwoning voor de bewoners uit de Coevordenstraat op het moment dat hun woning aan de beurt is bij de werkzaamheden. 

×

Spoedlijn minder goed bereikbaar
Onze spoedlijn is minder goed bereikbaar vanwege drukte op de lijn. Dat zorgt voor lange wachttijden. Het duurt daarom helaas even voordat je iemand aan de lijn krijgt. Vooral vanaf de vrijdagmiddag en gedurende weekenden kunnen wachttijden oplopen. Hou hier rekening mee als je de spoedlijn belt.

Géén dringende spoed en kan je vraag of melding wachten?
Bel ons dan de eerstvolgende werkdag tijdens de normale openingstijden: maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.