Haagse Hendrik

Hier vind je alles over onze nieuwe woningen aan de Jonathanstraat, Schimmelweg, Van Meursstraat en Doctor Schaepmanstraat.

Aan de Jonathanstraat, de Schimmelweg, de Van Meursstraat en de Doctor Schaepmanstraat in Den Haag zijn nu 154 nieuwbouwwoningen beschikbaar voor verhuur. Het gaat om 3 type woningen die verschillen in grootte en huurprijs: compacte eengezinswoningen, beneden-bovenwoningen en appartementen. Alle woningen hebben een tuin of balkon. 

Energiebesparend en duurzaam
Alle woningen hebben zonnepanelen en een warmtepomp voor warm water. Er is vloerverwarming, die zorgt voor een comfortabele temperatuur in huis. Het appartementencomplex biedt ruimte voor scootmobielen en heeft twee grote fietsbergingen. Bij sommige type woningen is het verplicht twee plaatsen in de fietsenstalling te huren. Dit is onlosmakelijk met de huurovereenkomst van de woning verbonden. 

Locatie
De nieuwbouwwoningen liggen op de grens van Den Haag en Rijswijk in het gezellige Spoorwijk/Laak. Station Moerwijk en de winkelstraat Gouverneurlaan voor al uw dagelijkse boodschappen liggen op loopafstand. Er zijn verschillende scholen en kinderdagverblijven in de omgeving. In de wijk geldt betaald parkeren. 

Oplevering
De woningen worden opgeleverd vanaf oktober 2021 tot aan het eerste kwartaal van 2022. Interesse? Via woonnet-haaglanden.nl kunt u nu al reageren op deze woningen. Reageren kan op verschillende type woningen voor 1 tot 3 personen. De appartementen komen uiterlijk januari 2022 online, zodat u ook daar op kunt reageren. 

Het ontwerp

8-appartmenten_Entree-verkleind.jpg  8-appartmenten_jonathanstraat-verkleind.jpg
Docter-Schaepmanstraat-verkleidn.jpg  Hoek-Jonathanstraat.jpg
Hoek-Van-Meurstraat.jpg

Vordering bouw

Foto's maandag 6 april 2020

Jonathanstraat-lr-1.jpg  Jonathanstraat-lr-14.jpg
Jonathanstraat-lr-21.jpg  Jonathanstraat-lr-8.jpg

Foto's dinsdag 31 maart 2020

Jonathanstraat-5.jpg  Jonathanstraat-2.jpg
Jonathanstraat-3.jpg

Foto 10 februari 2021

winterweer-014.jpg


Foto juni 2021

HeembouwDenHaag-15-06-2021.jpg