Onderhoud door Haag Wonen

Jaarlijks voeren we onderhoudswerkzaamheden uit, zoals een schilderbeurt, dak-vervanging, plaatsen van nieuwe keukens, badkamers of toiletten. In de algemene huurvoorwaarden staat wat wij doen en welke kleine klussen u zelf doet. 

Verschil tussen verbetering & onderhoud
Wij spreken van een ‘verbetering’ als bijvoorbeeld het energielabel van uw woning omhoog gaat, doordat uw woongebouw wordt geïsoleerd en cv-installatie en/of dubbelglas wordt geplaatst. Schilderwerkzaamheden aan bijvoorbeeld kozijnen, zien wij als ‘normaal onderhoud’. 

Verbetering in overleg
Vaak voeren wij verbeteringswerkzaamheden voor het hele woongebouw uit. Van te voren overleggen we altijd met de huurders van het gebouw. En met de bewonerscommissie als die er is. Soms krijgt de woning na de verbetering meer woningwaarderingspunten. Dat betekent vaak dat de huur ook omhoog gaat. Ook dat overleggen we van te voren met u. 

Informatiebrief 
Als wij werkzaamheden aan uw woongebouw gaan uitvoeren, ontvangt u altijd persoonlijk van tevoren informatie. Hierin staat precies wat er wanneer gebeurt en waarvoor we uw medewerking nodig hebben.