Oostergosingel 153 - huurprijs € 2.000,- excl. btw

Nieuwbouw bedrijfsruimte in nieuwbouwwijk Wateringse Veld. Grote metrage voor een scherpe prijs. Bestemd voor een welzijnsvoorziening

Locatie
De Binnentuinen ligt in het noordoostelijk deel van Wateringse Veld en grenst aan de ecologische natuurzone die door de wijk heen loopt. Landelijk gelegen dus, maar toch dicht bij de stad. Een combinatie van het beste van twee werelden.De twee historische linten Tomatenlaan en Strijpkade begrenzen De Binnentuinen aan de west- en oostzijde. Langs de Tomatenlaan, loopt een deel van de ecologische natuurzone. Aan de zuidzijde vormt het Vlietpark de afbakening en aan de noordzijde sluit de buurt aan op de diepe kavels aan de Noordweg.

Vloeroppervlakte:
Ca. 252,50 m2 (bvo) geheel op de parterre gelegen met een semi-afgesloten buitenruimte.

Bestemming:              
Het object mag gebruikt worden als kantoor-bedrijfsruimte, het geldende bestemmingsplan is "Maatschappelijk". Hierbij kunt u denken aan: culturele, educatieve, sociale, medische, levensbeschouwelijke en/of maatschappelijke doeleinden;
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via gemeente, of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bijzonderheden:
Nieuwbouw locatie met 5 ondergrondse parkeerplaatsen

Voorwaarden:
Wij verhuren onder de volgende voorwaarden:

  • Opleveringsniveau: Casco
  • Huurprijs: € 2.000,- excl BTW per maand
  • Huurperiode: 10 jaar met een optieperiode van 10 jaar
  • Opzegtermijn: 12 maanden
  • Zekerheidstelling: Waarborgsom van 3 maanden huur
  • Administratiekosten: €460,-
  • Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
  • Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Huurprijs € 2.000,- exclusief 21% btw per maand