Veelgestelde vragen

Waarom werkt MijnHaagWonen.nl niet goed op mijn tablet, telefoon, computer of laptop?

Als u problemen ervaart, dan komt dit misschien door een verouderde internetbrowser of besturingssysteem. Wij raden u aan altijd gebruik te maken van de nieuwste browserversies. Met het bijwerken van uw browser naar een nieuwere versie werken websites niet alleen beter, maar bent u ook nog beter beveiligd. Daarnaast moet ook het besturingssysteem van uw apparaat regelmatig bijgewerkt worden.