Krap-Bij-Kas-Huis Moerwijk

Hoe is het om constant onder financiële druk te staan? Om gebukt te gaan onder échte geldzorgen? Kom woensdag 25 - vrijdag 27 september naar het Krap-Bij-Kas-Huis in Moerwijk en neem deel aan een interactieve ontdekkingsreis.

Welke vooroordelen heeft u over mensen met geldzorgen? En heeft u zich weleens afgevraagd hoe u meedoet met minder? Of misschien geldt het voor u en heeft u zelf geldzorgen?

Kruip in de huid van Beata, een alleenstaande moeder die in de schulden is beland. Van een eigen huis én eigen zaak, naar een gehuurde tweekamerwoning in Moerwijk én schuldhulpverlening doordat haar zaak failliet ging. Beleef als bezoeker hoe het is om elk dubbeltje om te moeten draaien. Ervaar de dilemma's en keuzestress die Beata ervaart. Elke dag weer. Ze probeert haar leven op te bouwen, maar komt daarbij voor onverwachte dilemma’s te staan.

Krap-Bij-Kas-Huis

Schuldenlab070 opent, in samenwerking met Haag Wonen, Onzichtbaar Den Haag en Kringloop Den Haag, het Krap-Bij-Kas-Huis in Moerwijk. Beleef hier een spannende en confronterende ervaring vol verhalen, gesprekken en discussies. Breng op woensdag 25 september, donderdag 26 september of vrijdag 27 september een bezoek aan het Krap-Bij-Kas-Huis. Er zijn ontdekkingsreizen om 9.00 uur (niet op woensdag), 12.00 uur en 15.00 uur. Een ontdekkingsreis duurt ongeveer 1,5 uur.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar schuldenlab070@denhaag.nl. Geef 1 of meerdere opties wanneer u het huis wilt bezoeken. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Meer informatie volgt in de bevestiging.

 
poster.JPG