Bouwen en verbeteren in Morgenstond

Haag Wonen gaat de komende jaren 206 woningen aan de Coevordenstraat, de Melis Stokelaan en de Leggelostraat verbeteren en vernieuwen.

128 woningen aan de Melis Stokelaan en de Leggelostraat worden gesloopt en vervangen voor nieuwbouwwoningen. Op deze plek kan Haag Wonen méér nieuwe woningen bouwen dan er nu staan: minimaal 149 nieuwe sociale huurwoningen en minimaal 75 vrijesectorwoningen. De 78 woningen aan de Coevordenstraat worden verbeterd en verduurzaamd, zodat ze voldoen aan de eisen van deze tijd, energiezuiniger worden en toch betaalbaar blijven. Alles is erop gericht om begin 2023 te starten met het verbeterproject aan de Coevordenstraat en eind 2023 met de sloop-nieuwbouwplannen voor de woningen aan de Melis Stokelaan en de Leggelostraat .

Bewoners kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en maatwerk 

De bewoners zijn op maandag 29 maart persoonlijk geïnformeerd over de toekomst van hun woning. Medewerkers van Haag Wonen gingen op een coronaveilige manier bij alle bewoners langs om het nieuws persoonlijk te vertellen. Bewoners die niet thuis waren, werden diezelfde avond nog gebeld. De komende tijd gaan we met bewoners in gesprek over de plannen en met de bewonersgroepen maken we goede afspraken. Bijvoorbeeld als het gaat om de overlast, de leefbaarheid en de mogelijkheid om terug te keren in de nieuwbouwwoningen. En natuurlijk ondersteunen we bewoners die vanwege de plannen moeten verhuizen bij het zoeken naar een nieuwe woning. Ze staan er niet alleen voor.Haag Wonen-medewerkers op pad om bewoners te informeren

Nieuwsbrief voor bewoners

Via de nieuwsbrief houden wij alle bewoners op de hoogte over de laatste ontwikkelingen in hun buurt. Bekijk hier alle nieuwsbrieven. 

Bewoners van de Coevordenstraat
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 1

Bewoners van de Melis Stokelaan en de Leggelostraat
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 1

Méér toekomstbestendige woningen en aandacht voor leefbaarheid

Haag Wonen bouwt aan een mooie stad waar het goed wonen is. Door groot onderhoud en woningverbetering te combineren met nieuwbouw, zorgen we in Morgenstond voor méér comfortabele en energiezuinige woningen. Dat is met het nijpende woningtekort in onze stad hard nodig. Tegelijkertijd behouden we woningen met een lagere huurprijs, zodat we huurders met de lagere inkomens een energiezuiniger en comfortabeler thuis kunnen bieden. De vernieuwingsplannen dragen ook bij aan de leefbaarheid van de wijk en de versterking van Zuidwest. De kwaliteit van de woningen gaat omhoog en er komt meer variatie in type woningen en huurprijs.

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Bel ons gerust of stuur een mail naar info@haagwonen.nl. Wij staan voor u klaar. U bereikt ons van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur.