(Meer) groot onderhoud

Net als aan de Melis Stokelaan, de Anna Bijnslaan en de Rederijkerstraat in Moerwijk-Noord (Haags Thuis van september), startten we deze zomer ook in Moerwijk-Zuid met groot onderhoud.

Om precies te zijn aan onze woningen aan de Hardenbroekstraat/Loevesteinlaan. Wat er gaat gebeuren? De woningen krijgen nieuwe kozijnen en nieuw, isolerend glas. Ook het dak en de spouwmuur pakken we aan door te isoleren. Daarnaast krijgt elk appartement mechanische ventilatie en brengen we nog meer verbeteringen aan.

Voor een aantal verbeterpunten was het nodig om van 70% van de bewoners akkoord te krijgen. Een uitdaging tijdens de coronacrisis, omdat huisbezoeken niet mogelijk waren. In plaats daarvan gingen we met alle bewoners telefonisch in gesprek over de werkzaamheden. De plannen werden zó goed ontvangen, dat we zelfs van alle bewoners akkoord kregen!

Hartstikke mooi, want zo kunnen we de kwaliteit van de woningen verbeteren, zodat onze huurders prettig(er) kunnen wonen. Wij kijken erg uit naar het eindresultaat!

Loevesteinlaan-(1).jpg