Doet u mee aan de grote omgevingstest Zuid-Holland?

Haag Wonen doet mee aan de grote omgevingstest Zuid-Holland. Geheel volgens de nieuwe AVG-wetgeving, krijgt een aantal huurders van Haag Wonen deze week een e-mail met daarin het verzoek om deel te nemen aan dit onderzoek. De persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt voor de uitnodiging. Daarna wordt de informatie vernietigd.

Groot onderzoek naar woongeluk in Zuid-Holland

De Grote Omgevingstest Zuid-Holland is een onderzoek onder inwoners van Zuid-Holland. Het doel van het onderzoek is de voorkeur van Zuid-Hollanders voor diverse aspecten van wonen en ‘woongeluk’ in beeld te brengen. Het onderzoek is een initiatief van het Rotterdamse bureau Springco.

 

De provincie Zuid-Holland en veel gemeenten, corporaties en vastgoedpartijen in Zuid-Holland doen mee aan het initiatief omdat ze de uitkomsten belangrijk vinden voor de toekomstige bouw van nieuwe woningen en de inrichting van de omgeving. Ook Haag Wonen neemt deel aan het onderzoek. 

 

Deelnemers gezocht

I&O Research voert het veldwerk van het onderzoek uit. Vanaf 25 juni 2018 sturen zij aan tienduizenden Zuid-Hollandse huishoudens een schriftelijke uitnodigingsbrief of een e-mail. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen. Ook Zuid-Hollanders die geen brief krijgen, kunnen de vragenlijst invullen.

 

Er zijn versies van de vragenlijst beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 20 minuten. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 cadeaubonnen van €25 verloot. 

 

Privacy gewaarborgd

De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor De Grote Omgevingstest. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek is er de website www.dgot.nl. Mailen kan naar info@dgot.nl​

Voor technische vragen over het onderzoek: I&O Research (053) 200 52 00. 

Voor vragen over de uitkomsten van het onderzoek: Spingco (010) 310 08 77.