Haags bakkie: Haag Wonen belt oudere huurders in coronatijden

Het zijn bijzondere tijden door het coronavirus. De overheid roept ons op zoveel mogelijk thuis te blijven. Op dit soort momenten realiseren wij ons extra goed hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben. En voor elkaar klaar te staan. Juist voor oudere mensen die eenzaam zijn. Daarom doen wij iets extra’s! We bellen onze oudere huurders voor een ‘Haags bakkie’, een babbeltje, even vragen hoe het met ze gaat.

Al zijn ook wij gebonden aan maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, misschien kunnen wij iets voor ze betekenen. Soms is even een praatje van mens tot mens al genoeg. Dat doen we graag.

Van oud naar jonger
Wij beginnen te bellen met de oudste huurders en gaan door tot huurders die 60 zijn. Bent u jonger en voelt u zich eenzaam of kunt u zich moeilijk redden? Bel ons dan gerust. Samen komen we hier doorheen!

Centraal telefoonnummer Den Haag voor kwetsbare inwoners
De gemeente Den Haag heeft ook een speciaal nummer voor kwetsbare inwoners die in de knel komen. Bel (070) 205 30 03 terecht voor (hulp)vragen of een goed gesprek.

Zijn wij het echt?
Misschien twijfelt u of u echt wordt gebeld door iemand van Haag Wonen. Altijd goed om te controleren! We zien helaas dat er mensen zijn die misbruik maken van de situatie en de kwetsbaarheid van (oudere) mensen. Twijfelt u? Zeg het en check het. Onze medewerker vertelt u zijn/haar naam. U kunt ons daarna bellen op (070) 250 70 70. Vertel ons wie u heeft gesproken en we verbinden u door. Zo weet u altijd zeker dat u een medewerker van Haag Wonen aan de lijn heeft.

2017016_HaagWonen_Klantcontact_370A0420_LR_bijgesneden.jpg