Hoe tevreden bent u met uw woning en woonomgeving?

Dat horen we graag van u! Daarom start Haag Wonen vanaf maandag 14 juni met een onderzoek naar uw tevredenheid over de woning en woonomgeving.

Waarom voert Haag Wonen dit onderzoek uit?
Eens per drie jaar vraagt Haag Wonen aan haar huurders hoe tevreden zij zijn over onder andere de woning en woonomgeving. Het onderzoek helpt ons om een beeld te krijgen bij uw tevredenheid met de woning en de buurt. Die informatie kunnen we gebruiken om te werken aan (de verbetering van) een prettige woonomgeving. Dat kunnen we vaak niet alleen. Daar hebben we u voor nodig. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden per jaar 6 VVV-bonnen van 50 euro verloot.
 

Het onderzoek wordt uitgevoerd door USP Marketing Consultancy
We hebben een deel van onze huurders geselecteerd om een aantal vragen te beantwoorden. Als u bij deze selectie hoort, dan ontvangt u vanaf maandag 14 juni automatisch een e-mail met een vragenlijst. We hopen natuurlijk op uw medewerking.
 
Heeft u in juli de vragenlijst nog niet ingevuld?
Dan neemt USP Marketing Consultancy mogelijk telefonisch contact met u op.
 
Haag wonen doet ook mee met de Aedes Benchmark
Dit is een onderzoek waarin woningcorporaties met elkaar vergeleken worden op bijvoorbeeld tevredenheid over de woning. Deze vragen zijn ook opgenomen in dit onderzoek.
 
Heeft u vragen over dit onderzoek?
Onze medewerkers helpen u graag telefonisch of per e-mail. Bel (070) 250 70 70 of mail naar info@haagwonen.nl.