Informatie brand Laan van Wateringseveld

Informatie voor bewoners van het appartementencomplex aan de Laan van Wateringseveld.

Geachte bewoner(s),   

In de avond van 1 januari bent u waarschijnlijk opgeschrikt door een brand onder uw appartementencomplex. Hierbij zijn een aantal auto’s op het parkeerdek in vlammen opgegaan.

Graag laten wij u weten dat wij erg meeleven met de direct betrokkenen en alle bewoners van deze woningen. Wij zijn gestart met het opstellen van een plan voor de herstelwerkzaamheden. We houden u hiervan op de hoogte.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Als u informatie heeft die behulpzaam kan zijn bij het onderzoek, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.  

Alle woningen zijn veilig en vrij gegeven
De brandweer heeft, na uitvoerige controle, alle woningen vrij gegeven. De uitgebrande voertuigen worden verwijderd. Wij zetten ons in om alles goed te herstellen.

Hoe worden bewoners geïnformeerd? 
Natuurlijk snappen we dat u vragen heeft of deze ervaring wilt bespreken. Hiervoor organiseert de gemeente Den Haag samen met de brandweer, politie en Haag Wonen een bewonersbijeenkomst. Zodra wij weten waar en wanneer deze bijeenkomst plaats vindt, laten wij dit aan u weten.

Wilt u direct iemand spreken?
Natuurlijk zijn wij voor vragen bereikbaar via het algemene nummer van Haag Wonen (070) 250 70 70.