Repair Café op 1 juli

Nog één Repair Café te gaan voor de zomerstop. En het begint al bijna traditie te worden dat ze het seizoen afsluiten bij Centraal Wonen Houtwijk, aan de Albert Schweitzerlaan 2 t/m 68 (stadsdeel Loosduinen). Zo ook dit jaar: op zaterdag 1 juli, tussen 11.00 en 13.00 is het Repair Café weer te gast bij deze prachtige woongemeenschap van Haag Wonen.


Met het zomerse weer van de afgelopen tijd heeft u vast ook wel reparaties met een zomers tintje: kom dus langs met bijvoorbeeld die ijsmachine die al na één seizoen dienst weigerde, de zomerjurk met een gescheurde naad of de fiets met een klepperende bagagedrager. De vrijwilligers van Repair Café zullen hun uiterste best doen om het euvel, samen met u, te verhelpen.

En er zijn ook dit keer weer leuke extra activiteiten: er is een heuse plantendokter te gast die u met raad en daad bij kan staan om uw zieltogende plant weer te doen opleven.

Daarnaast wordt -met dank aan het Cyclusatelier- op 1 juli ook aandacht besteed aan meubels. Het Cyclusatelier is een bedrijfje dat meubels maakt van gebruikte materialen en voorwerpen, maar ook oude meubels opknapt. Heeft u een meubelstuk dat niet meer in uw interieur past maar dat u wel graag wilt houden? Of een houten voorwerp dat u een nieuwe bestemming wilt geven? Maak er dan een foto van en neem die foto mee naar het Repair Café: u kunt dan inspiratie opdoen en krijgt advies over de mogelijkheden.
Kortom, er zijn weer voldoende redenen om op 1 juli naar het Repair Café te komen! En vooraf aanmelden is niet nodig.