Samen met buren energie besparen

Bespaart u op de een of andere manier energie? Of zou u het wel willen, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Via Buurkracht bespaart u energie, samen met de hele buurt.

Bespaart u op de een of andere manier energie? Of zou u het wel willen, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Via Buurkracht bespaart u energie, samen met de hele buurt.
 
Woont u straks in de 180e Buurkrachtbuurt?
Wij vinden het bewonderenswaardig als bewoners zelf initiatief nemen, samen of met buurtgenoten. Wij staan hier dan ook altijd voor open. Op buurkracht.nl leest u hoe u samen met uw buren een Buurkrachtbuurt start om gezamenlijk energie te besparen. De website neemt u in vijf stappen mee en vertelt u hoe u dit kunt aanpakken.
 
Wat bespaart dan allemaal energie?
Samen met uw buren kunt u allerlei initiatieven nemen. Denk aan het aanvragen van het verwijderen van geisers en het plaatsen van centrale verwarming. Of aan het plaatsen van dubbelglas. U doet als Buurkrachtbuurt bij ons een aanvraag en wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor de woningen. Meestal betaalt u huurverhoging voor zo’n woningverbetering. Maar u kunt zich voorstellen dat de verhoging lager is als we werkzaamheden voor veel woningen uitvoeren in plaats van voor een enkele woning.