Uw tuinonderhoud

Binnentuinen en voortuinen worden onderhouden door een hovenier. Omdat we bezig waren met nieuwe hoveniers selecteren, is dat enkele maanden niet gebeurd. Vervelend natuurlijk. Maar dat gaan we inhalen. De nieuwe hoveniers zijn maandag 29 mei begonnen bij de eerste tuinen.

Huurders in een wooncomplex met een binnentuin of voortuin betalen maandelijks voor het tuinonderhoud. De afgelopen maanden heeft Haag Wonen, in samenwerking met de Bewonersraad Haag Wonen en de Huurdersvereniging Haag Wonen, nieuwe hoveniers geselecteerd. Hiervoor hebben we speeddates gehouden en zijn we op bezoek geweest in tuinen. Zo konden we een goede keuze maken.
 
Kosten voor tuinonderhoud
Onze excuses dat sommige tuinen er op dit moment minder netjes bij staan dan u van ons gewend bent. Dat gaan we inhalen natuurlijk! Heeft u maandelijks wel betaald voor tuinonderhoud? Dan hoort u nog van ons wat we daarmee gaan doen. Het kan zijn dat u geld terugkrijgt. Het kan ook zijn dat de hovenier wat extra doet in uw tuin. Krijgt u geld terug? Dit verrekenen we met de afrekening servicekosten 2017. Deze afrekening ontvangt u in 2018.
 
Nieuwe hoveniers
We hebben uiteindelijk twee hoveniers gekozen: Engelsman Hoveniers en T&G Terrein en Groenvoorziening. We hebben goed gekeken naar de kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en prijs. Vandaag starten de nieuwe hoveniers met het groenonderhoud. De medewerkers van de hoveniersbedrijven zijn te herkennen aan hun bedrijfskleding.   
 
Vragen?
Wij helpen u graag. Heeft u een goed idee voor uw binnentuin of voortuin? Laat het ons weten! Bel ons of stuur een e-mail naar info@haagwonen.nl.