Wijziging acceptgiro

Huurders die nog maandelijks een acceptgiro ontvangen, kregen van ons in oktober een brief over een wijziging. Na 1 januari 2017 betaalt u maandelijks € 1,50 voor het ontvangen van een acceptgiro. In november ontvingen huurders die niet gereageerd hadden een herinnering.

Heeft u nog niet gereageerd?
De acceptgiro verdwijnt in 2019. Als u niet reageert, blijft u tot 2019 maandelijks een acceptgiro ontvangen. U betaalt dan maandelijks € 1,50 administratiekosten. Wilt u geen € 1,50 per maand extra betalen voor het ontvangen van een acceptgiro? Kies dan voor een gratis alternatief: een doorlopende machtiging of zelf maandelijks betalen. Stuur hiervoor een ingevuld machtigingsformulier automatische incasso of formulier eigen betaalwijze naar ons op.

Een doorlopende machtiging heeft enkele voordelen:

  • U hoeft zelf niets meer te doen.
  • U kunt niet vergeten de huur over te maken.
  • U kunt altijd het bedrag terug laten storten als u het niet eens bent met de afschrijving.

Als wij uw ingevulde formulier vóór de 10e dag van de maand ontvangen, betaalt u vanaf de maand daarna geen € 1,50 administratiekosten meer. U ontvangt dan ook geen acceptgiro meer. U krijgt van ons een bevestiging van uw keuze. Kiest u voor zelf betalen? Vul dan bij uw betaalopdracht altijd het contractnummer in. Uw contractnummer staat in de bevestiging die u van ons krijgt.

Een voorbeeld
Ontvangen wij vóór 10 februari 2017 het machtigingsformulier automatische incasso of het formulier eigen betaalwijze? Dan betaalt u vanaf maart 2017 geen administratiekosten meer. U ontvangt dan ook geen acceptgiro meer.

Formulier?
Bij de brieven die u van ons ontving, zaten een machtigingsformulier automatische incasso en een formulier eigen betaalwijze. Heeft u die niet meer? Dan kunt u deze downloaden op onze website of bij ons opvragen. Stuur een e-mail naar info@haagwonen.nl, bel ons op (070) 250 70 70 of kom bij ons langs aan de Waldorpstraat 80. Wij helpen u graag verder.

Betaalt u al anders?
Als u geen acceptgiro meer ontvangt, hoeft u niets te doen.