Wilt u ook een Lief & Leedstraat worden?

Verschillende straten in Den Haag beheren momenteel een Lief & Leedpotje van 75 euro. Ze worden benoemd tot een Lief & Leedstraat. Ook meedoen? Lees hier hoe u uw straat aanmeld.

De Stichting Lief & Leedstraten Den Haag gaat aan de slag in de Coevordenstraat!
Sinds mei 2020 gaat de stichting actief op zoek naar gangmakers in de Coevordenstraat die de bewoners in de straat met elkaar willen verbinden! Er wordt een eenmalige actie uitgevoerd in de straat waarbij de buren elkaar in het zonnetje kunnen zetten met een verrassingspakketje. Dit is een vorm van burenhulp waarbij de bewoners elkaar hulp kunnen aanbieden. Juist in deze nare periode met het Coronavirus om ons heen kunnen veel mensen wel wat hulp en aandacht gebruiken. De stichting helpt de straat hierbij!
 
Wilt u ook een Lief & Leedstraat worden?
Tijdens de Coronacrisis kunt u nog steeds Lief & Leed-potjes aanvragen. De materialen voor het startpakket worden veilig afgeleverd.
Als Lief & Leedstraat kunt u ervoor zorgen dat er in uw straat meer aandacht is voor elkaar, dat lief en leed met elkaar wordt gedeeld en dat iedereen zich verbonden voelt in de straat. Zo kunt u voor de straat een Lief & Leedpotje met 75 euro contant geld aanvragen. Gedurende het jaar kan met dit geld een bloemetje, fruitmand of ander aardigheidje als cadeau gegeven worden aan een buurman of -vrouw die dat volgens u echt verdient.
 
Uw straat aanmelden
Meld uw straat aan via:

  • De website https://liefenleeddenhaag.nl/.
  • U kunt alle acties volgen via de Facebook pagina Lief & Leed Den Haag
  • Liever bellen of mailen? Dat kan op 06 - 42545755 of via info@liefenleeddenhaag.nl
Samen-in-de-straat.jpg
Coevordenstraat.jpg
Buur-help.jpg