Hardenbroekstraat en Loevesteinlaan

Eind augustus zijn we gestart met groot onderhoud aan ons woongebouw aan de Hardenbroekstraat / Loevesteinlaan. Dit doen we in samenwerking met aannemer Weijman Vastgoedonderhoud.

Zij vervangen onder andere alle kozijnen inclusief nieuw isolerend glas. Ook wordt het dak en de spouwmuur geïsoleerd, krijgt elk appartement mechanische ventilatie en worden er nog meer verbeteringen in en aan de woningen gerealiseerd.
 
Voor een aantal van deze verbeterpunten moesten we 70% akkoord halen van onze bewoners. Een uitdaging tijdens coronacrisis, omdat we geen huisbezoeken konden afleggen om persoonlijk in gesprek te gaan over de werkzaamheden. We spraken in plaats daarvan al onze bewoners telefonisch. Zij reageerden ontzettend positief op onze verbeterplannen! Met als resultaat dat maar liefst 100% van de bewoners akkoord ging met onze verbeterplannen.
 
We zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze woningen verbetert en bewoners prettiger kunnen wonen, voor een betaalbare huur. We kijken erg uit naar het eindresultaat!

Groot onderhoud afgerond

Het groot onderhoud aan de Hardenbroekstraat en Loevestijnlaan is inmiddels afgerond. Lees hier meer over de oplevering. 

Loevesteinlaan.jpg