Verduurzaming Drapeniersgaarde 1 t/m 131

Haag Wonen is gestart met de verduurzaming van 131 woningen aan de Drapeniersgaarde. De woningen krijgen een nieuw, beter geïsoleerd dak. Huurders krijgen de keuze om zonnepanelen te nemen. Veel bewoners hadden hierom gevraagd. We zijn dan ook erg enthousiast dat we zijn gestart met de werkzaamheden.

Méér toekomstbestendige woningen en aandacht voor leefbaarheid

Haag Wonen bouwt aan onze mooie stad waar het goed wonen is. Door groot onderhoud en woningverbetering te combineren met duurzaamheid, zorgen we in de Drapeniersgaarde voor méér comfortabele en energiezuinige woningen. De vernieuwingsplannen dragen ook bij aan de leefbaarheid van de wijk en de versterking van Zuidwest.

Een nieuw dak met dakisolatie

Alle bewoners aan de Drapeniersgaarde krijgen een nieuw dak. Het nieuwe dak is beter geïsoleerd. In de wintermaanden zal er minder warmte verloren gaan. In de zomermaanden warmt de woning minder snel op. Dit zorgt voor een aangenamer leefklimaat en bespaart energie.

Zonnepanelen op verzoek van bewoners

Alle woningen zijn geschikt voor zonnepanelen. Veel bewoners hadden gevraagd of zij zonnepanelen konden krijgen op de daken. We zijn blij dat we dat konden organiseren. De bewoners kunnen kiezen of ze 8 zonnpanelen willen laten plaatsen. De meeste bewoners maken van deze optie gebruik. Dat scheelt enorm veel energiekosten en is meteen stuk duurzamer.

Verduurzaming-Drapeniersgaarde-Haag-Wonen-02.jpgVerduurzaming-Drapeniersgaarde-Haag-Wonen-01.jpg
 

 


Heeft u vragen?

We helpen u graag. Bel ons gerust of stuur een mail naar info@haagwonen.nl. Wij staan voor u klaar. U bereikt ons van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur.