Woningverbetering en onderhoud in Scheveningen

In het prachtige Scheveningen verbeteren en verduurzamen wij 116 woningen aan zee! De woningen zijn onderdeel van 3 flats aan de Pinkstraat, Loggerstraat en Sleepnetstraat.

Hoe we dat doen?

Door de huizen een stuk beter te isoleren! We plaatsen nieuwe kozijnen met HR++ isolatieglas, nieuwe geïsoleerde voordeuren én gevelisolatie. Hierdoor worden de huizen een stuk energiezuiniger. Ook verbeteren we het binnenklimaat met een CO2-sensor die de luchtkwaliteit meet en de ventilatie regelt. 
Samen met de nieuwe radiatoren en de woningisolatie vergroten we zo het wooncomfort voor deze 116 huishoudens. Door rookmelders op te hangen, maken we het bovendien een stukje veiliger voor ze. Doordat de gebouwen wat ouder zijn en aan zee staan, kan er schade ontstaan aan het beton. Deze schades nemen wij meteen mee in het betonherstel. 

Het oog wil ook wat natuurlijk!

We coaten de galerij en balkonvloeren. Ook knappen we de trappenhuizen en de centrale entrees op en installeren we nieuwe ledverlichting. De entree aan de Pinkstraat krijgt een nieuwe pui en nieuwe brievenbussen.

En het mooiste van alles?

De geweldige samenwerking met onze bewoners! Samen met hen hebben we de keuze gemaakt voor de gevel, voor de nieuwe voordeuren en voor aannemer Hemubo, die dus al lekker bezig is. De bergingen en het betonherstel zijn al klaar en aan de Pinkstraat zijn we begonnen in de eerste woningen.

Als alles meezit, zijn we begin volgend jaar helemaal klaar! Hoe mooi is dat? Samen werken we aan onze mooie stad Den Haag!

Laatste update: 29 april 2021

WhatsApp-Image-2021-04-25-at-12-30-44.jpeg
De samenwerking met Hemubo is officieel!

 
WhatsApp-Image-2021-04-29-at-09-15-24.jpeg
We zijn begonnen!


WhatsApp-Image-2021-04-29-at-09-14-35.jpeg
Ziet er strak uit :)