Senior Assetmanager die aan het roer durft te staan (36 uur)

Ben jij een ervaren Assetmanager die het rendement van ons vastgoed vergroot en de vastgoedsturing verder professionaliseert? Dan zoeken we jou! Bij Haag Wonen werk je mee aan goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen. Zet jij jouw vakmanschap hier met plezier voor in?

Wat ga je doen?

Als Senior Assetmanager druk jij je stempel op onze vastgoedsturing. Je stuurt op het verder verbeteren van de vastgoedsturing binnen Haag Wonen zodat de executiekracht vergroot. Dit is belangrijk want de uitdagingen waar Haag Wonen voor staat, zijn groot. We bereiden onze woningportefeuille voor op een CO2-neutrale samenleving. Daarnaast breiden we onze woningportefeuille uit, zodat we kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar sociale huurwoningen in Den Haag.
 
Jij bent verantwoordelijk voor het rendement van je eigen deelportefeuille. Deze bestaat uit circa 6.000 sociale huurwoningen. Wat betekent dit concreet?

 • Je analyseert de exploitatieresultaten en stuurt op verbetering hiervan.
 • Je initieert en stuurt op investeringsprojecten (renovaties, sloop/nieuwbouw en nieuwbouw).
 • Je beoordeelt acquisitie en dispositiekansen.

Naast de verantwoordelijkheden voor je eigen deelportefeuille, pak jij als Senior Assetmanager ook de leiding in het verbeteren van de vastgoedsturing. Je helpt collega’s om hun rol hierin te pakken.

Assetmanager-2.jpg

Dit doe je niet alleen!

Een sterk team van Assetmanagers is essentieel om de ambities van Haag Wonen waar te maken. Je komt terecht op de afdeling Strategie & Beleid. Samen met drie betrokken Assetmanagers en de Portefeuillemanager werk jij aan de missie van Haag Wonen: goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen. 

Wat Haag Wonen in jou zoekt

Haag Wonen staat voor grote uitdagingen. Dit vraagt iets van jou. Het volgende is belangrijk:

 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, je weet op hooflijnen te abstraheren.
 • Je weet tegengestelde belangen te verbinden. 
 • Je beschikt over leiderschapscapaciteit en een coachende houding. Zo weet jij ook jouw collega’s in hun kracht te zetten. 
En dit neem je mee:
 • WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring 

Waar jij bij Haag Wonen op kunt rekenen

Als senior assetmanager werk je 36 uur per week. Je functie valt in loonschaal L (€ 4.272,-- tot
€ 5.934,-- op basis van een 36-urige werkweek).
 
Haag Wonen is een ambitieuze organisatie. Je functie is daarom uitdagend, afwisselend en doet recht aan je talenten. Omdat Haag Wonen jou als talent wil behouden, investeren wij in jou. Zo kun je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook op ontwikkelkansen zoals een persoonlijk ontwikkelbudget. Je komt te werken in een prettige, informele werksfeer. Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart. Ook jij gaat een bijdrage leveren aan de samenleving. Je doet werk dat ertoe doet. 

Werken bij Haag Wonen: goed voor elkaar

Haag Wonen heeft oog voor haar medewerkers. Omdat we kwaliteit in huis hebben, kunnen we kwaliteit bieden. We vinden vernieuwing en diversiteit binnen teams belangrijk. Wij geloven erin dat divers samengestelde teams beter presteren en het werken leuker maakt.
 
Bij Haag Wonen werk je met 250 medewerkers aan een goede woon- en leefomgeving. We gaan voor resultaat dat ertoe doet. 1 op de 10 mensen in Den Haag woont in een woning van Haag Wonen. Dat zijn zo’n 50.000 Hagenaars. Voor onze huurders werken we aan:
 • Het verbeteren en verduurzamen van 10.000 woningen in de komende 10 jaar door ze te isoleren en voor te bereiden op alternatieve energiebronnen.
 • Het uitbreiden van onze woningportefeuille met 1.000 woningen in de komende 10 jaar.
 • Het betaalbaar houden van wonen. 

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Lodewieke Michielsen, Manager Strategie & Beleid, bereikbaar op nummer
06 388 227 20 of per e-mail via L.Michielsen@haagwonen.nl   

Nu je besloten hebt om te solliciteren, is dit de procedure:

 • Stuur jouw cv en motivatiebrief op. 
 • Jij hoort van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. 
 • Nodigen we je uit? Dan zien wij jou graag. Onder het genot van een goede bak koffie leren wij elkaar beter kennen! 
 • Jij ontvangt van ons een digitaal arbeidsvoorwaardenvoorstel. Nadat jou de tijd gegund is deze goed te lezen (het moet de goede keuze van twee kanten zijn!) bellen we je op. 
 • Na een referentencheck, CV-check, social media check en na het overhandigen van een VOG openen wij met heel veel plezier onze deuren voor jou!

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Button-website-solliciteer-nu-(2).png