Assetmanager (36 uur)

Ben jij een strategisch leider die met het team het rendement van de vastgoedportefeuille vergroot en bijdraagt aan de benodigde uitbreiding en verduurzaming van ons bezit? Dan zoeken wij jou.

Wat ga je doen?

Als assetmanager stuur jij op het verbeteren van de exploitatie van je portefeuille en op het toekomstbestendig maken en uitbreiden daarvan. Jij bent verantwoordelijk voor circa 7.000 sociale huurwoningen in en rondom het centrum van Den Haag, de Binckhorst, Mariahoeve en Scheveningen. Dit is een gebied waar bij uitstek kansen liggen om onze vastgoedportefeuille uit te breiden.
 
Wat betekent dit concreet?

 • Jij analyseert de exploitatieresultaten en weet samen met jouw collega’s in de wijk zowel maatschappelijk als financieel rendement te vergroten.
 • Jij initieert en stuurt op investeringsprojecten (renovaties, sloop/nieuwbouw en nieuwbouw).
 • Jij beoordeelt acquisitie en dispositiekansen.

Assetmanager-2.jpg

Dit doe je niet alleen!

Jij werkt in het vastgoedsturingsteam samen met twee collega assetmanagers, de portefeuillemanager en twee beleidsmedewerkers vastgoedsturingsteam. Dit team is onderdeel van de afdeling Strategie & Beleid. Hiernaast werk je heel nauw samen met de teamleider van het gebied Centrum Oost, de ontwikkelmanager en projectleiders.  

Wat Haag Wonen in jou zoekt

Haag Wonen staat voor grote uitdagingen. Dit vraagt iets van jou. Het volgende is belangrijk:

 • Jij beschikt over een sterk analytisch vermogen, weet op hoofdlijnen te abstraheren en jij durft keuzes te maken.
 • Jij weet tegengestelde belangen te verbinden, neuzen dezelfde kant op te krijgen en hiermee vooruitgang in de portefeuille te boeken.
 • Jij beschikt over leiderschapscapaciteit en een coachende houding. Zo weet jij ook jouw collega’s in hun kracht te zetten.
En dit neem je mee:
 • WO werk- en denkniveau.
 • Pré: ervaring als assetmanager, met exploitatiesturing en/of met de dynamiek van gebiedsontwikkelingen.

Waar jij bij Haag Wonen op kunt rekenen

Jouw functie valt in loonschaal L, maximaal € 6.068,- op basis van een 36-urige werkweek.
 
Haag Wonen is een ambitieuze organisatie. Jouw functie is daarom uitdagend, afwisselend en doet recht aan je talenten. Omdat Haag Wonen jou als talent wil behouden, investeert zij in jou. Zo kun je rekenen op een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel loopbaan ontwikkelbudget. Jij komt te werken in een prettige, informele werksfeer. Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart. Ook jij gaat een bijdrage leveren aan de samenleving. Jij doet werk wat ertoe doet.

Werken bij Haag Wonen: goed voor elkaar

Haag Wonen heeft oog voor haar medewerkers. Omdat we kwaliteit in huis hebben, kunnen we kwaliteit Haag Wonen heeft oog voor haar medewerkers. Omdat wij kwaliteit in huis hebben, kunnen wij kwaliteit bieden. Wij vinden vernieuwing en diversiteit binnen teams belangrijk. Wij geloven er namelijk in dat divers samengestelde teams beter presteren en het werken leuker maakt.
 
Bij Haag Wonen werk je met 250 collega’s aan een goede woon- en leefomgeving. Wij gaan voor resultaat dat er toe doet. 1 op de 10 mensen in Den Haag woont in een woning van Haag Wonen. Dat zijn zo’n 50.000 Haagse bewoners.

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

We ontvangen jouw cv en motivatiebrief graag voor 19 mei 2021. Wil jij meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Lodewieke Michielsen, manager Strategie & Beleid, bereikbaar op nummer 06 388 227 20 of per e-mail via L.Michielsen@haagwonen.nl.    

Nu je besloten hebt om te solliciteren, is dit de procedure:

 • Stuur jouw cv en motivatiebrief op voor 19 mei 2021.
 • Jij hoort uiterlijk op 20 mei of jij wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. 
 • Is dit het geval? Dan zien wij jou graag op 26 mei (of een ander moment als het in de agenda niet schikt). De tweede ronde gesprekken vinden in principe plaats op 2 juni.
 • Jij ontvangt van ons een digitaal arbeidsvoorwaardenvoorstel. Nadat jou de tijd gegund is deze goed te lezen (het moet de goede keuze van twee kanten zijn) bellen wij je op. 
 • Na een referentencheck, CV-check, social media check en na het overhandigen van een VOG openen wij met heel veel plezier onze deuren voor jou!

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Button-website-solliciteer-nu-(2).png