Direct naar de content

Brigitte – Beleidsmedewerker

“Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam bij Haag Wonen, voelde ik me thuis.”

Bobbi het vogeltje

“Iedereen heeft bij Haag Wonen een kans”

Brigitte: “Met mijn 57 jaar ben ik gaan solliciteren. Ik dacht: ‘ik probeer het gewoon’. De vacature van Haag Wonen kwam als geroepen. Ik moest er op korte termijn op reageren. Vrijdags kreeg ik de vacature onder ogen, de sluitingsdatum was maandag. Best een uitdaging, want ik had in jaren geen sollicitatiebrief meer geschreven. Tot mijn verbazing werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Dat liet mij zien: iedereen heeft bij Haag Wonen een kans.”

“Ik krijg veel ruimte binnen mijn functie”

“De uitnodiging gaf me een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik vind het prachtig dat ik zo’n kans kreeg. Ik krijg hier de ruimte om te doen wat ik wil, maar wel binnen vastgestelde kaders. Daardoor kan ik mijn functie zo breed maken als ik zelf wil. Ik heb wonen en zorg in mijn portefeuille. Dat betekent dat ik contact onderhoud met alle zorgpartners. Mijn teamleider geeft mij inzicht als ik ergens op vastloop en dat werkt voor mij heel prettig. Ik voel me hier gesteund en gerespecteerd.”

“Mijn collega’s zie ik als mijn vrienden”

“Ik kan alles aan ze vragen en met ze delen. Het zijn gelijkgestemden. Ik hou bijvoorbeeld erg van taarten bakken. Voor mijn verjaardag bak ik een taart om te delen met collega’s. Daar kan ik me een hele week op verheugen. Mijn collega’s zorgen ervoor dat ik me zo thuis voel bij Haag Wonen. En ik gun mijn collega’s precies hetzelfde. Ik werk hard, ik heb het naar mijn zin en ga met energie weer naar huis.”