Direct naar de content

Stefan – Medewerker Onderhoudsbegroting

“Haag Wonen biedt veel kansen om door te groeien en je verder te ontwikkelen.”

Bobbi het vogeltje

“Na mijn afstuderen bood Haag Wonen me een baan aan”

Stefan: “Ik kwam in 2017 bij Haag Wonen terecht voor mijn afstudeeropdracht voor de opleiding HBO Bouwkunde. Dat was op de afdeling Planmatig Onderhoud. Na mijn afstuderen bood Haag Wonen me een baan aan als planvoorbereider. Mijn teamleider gaf aan dat deze functie een tijdelijke rol zou zijn. Er was wel uitzicht op een rol als medewerker onderhoudsbegroting. Inhoudelijk heel wat anders, maar het sloot perfect aan bij mijn interesses. Om me die kant op te ontwikkelen, begon ik tegelijk met mijn baan als planvoorbereider aan een opleiding tot vastgoedregisseur. Dat was prima te combineren.”

“Er heerst hier een goede sfeer”

“Ik werkte ooit een tijdje bij een aannemer. De cultuur die er heerste paste niet bij me. De sfeer bij Haag Wonen is heel anders. Mijn collega‚Äôs hier hebben een prettigere mentaliteit die beter bij mij past. Haag Wonen biedt ook veel kansen om door te groeien en je verder te ontwikkelen.”

“Je betekent echt iets voor huurders; dat vind ik mooi”

“Wat ik mooi vind aan het werk bij een woningcorporatie, is dat je ervoor zorgt dat huurders een goed onderhouden woning hebben. Het verschil met de reguliere bouwsector is dat je iets bouwt en er na de oplevering niet meer terugkomt. Bij Haag Wonen blijft een woongebouw na oplevering in onderhoud. De ene keer kom je terug om een dak te vervangen, de andere keer voer je schilderwerk uit. Dat vind ik mooi, je laat een project nooit helemaal los.”