Last van vocht of schimmel?

Een vochtig huis kan slecht zijn voor uw gezondheid. Uw huis is vochtig als er vaak druppels op uw ramen zitten en er een muffe lucht hangt. Goed ventileren en luchten helpen om vocht en schimmel te voorkomen.

Schimmel hoort niet in uw woning thuis.
  • Heeft uw woning last van schimmel? Probeer dit dan eerst zelf te verwijderen met een speciaal product tegen schimmel. Helpt dit niet? Laat het ons weten. Bel ons op (070) 250 70 70.
  • Heeft uw huis last van teveel vocht? Lees hier onze tips of kijk op gezondwonen.nl voor een gezond-wonen-check, tips en handige filmpjes van de GGD. Helpen de tips niet? Laat het ons weten. Dan komen we bij u langs.

Gezondwonen.nl
Samen met woningcorporaties Staedion en Vidomes zijn we gezondwonen.nl gestart. Met dit online platform slaan we de handen ineen in de strijd tegen vocht en schimmel. Met goede informatie en tips helpen we bewoners om vocht- en schimmelproblemen in hun woning te voorkomen. Daarnaast roepen we onze huurders op vocht- en schimmelproblemen te melden, om samen een oplossing te vinden. Op gezondwonen.nl kunnen bezoekers de gezond-wonen-check doen en hun kennis van gezond wonen testen. Samenb met de GGD Haaglanden hebben we voorlichtingsfilmpjes gemaakt. Ook deze staan op gezondwonen.nl.

Onafhankelijke vocht- en schimmelexpert
Heeft uw woning een vocht- of schimmelprobleem en heeft u dit bij ons gemeld? En bent u het daarna niet eens met ons advies of de oplossing die we voorstellen? Dan kunt u een onderzoek aanvragen bij de onafhankelijke Haagse vocht- en schimmelexpert. Die is er voor u én voor ons. Haag Wonen kan de onafhankelijke vocht- en schimmelexpert dus ook inschakelen. Deze expert komt bij u langs, doet onderzoek en geeft een objectief advies voor een oplossing. Hier vindt u meer informatie en kunt u een onderzoek aanvragen.

LET OP: de onafhankelijke vocht- en schimmelexpert inschakelen kan dus alleen als u al eerder melding heeft gedaan bij Haag Wonen. Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dit dan meteen. Elke woning met een vocht- of schimmelprobleem is er één teveel, we zoeken graag samen met u naar een duurzame oplossing.