Medewerker Grootboek

Yousra: "Al 10 jaar werk ik met plezier bij Haag Wonen. Ooit begon ik hier als stagiair, inmiddels ben ik doorgegroeid van medewerker Debiteuren & Crediteuren naar medewerker Grootboek."

"Na mijn stage kwam ik in dienst op de afdeling Debiteuren & Crediteuren. Haag Wonen is na mijn studie de eerste werkgever waarbij ik fulltime aan de slag ging. In mijn werkzame jaren binnen Haag Wonen heb ik ook in mijn privéleven bijzondere mijlpalen mogen ervaren, zoals mijn huwelijk, een verhuizing en de geboorte van mijn drie lieve kinderen.

Yousra-HR.jpg

Ik ga nu bij de afdeling Grootboek aan de slag. Ik zie dit als erkenning van mijn goede inzet van de afgelopen jaren. Daarnaast ben ik blij dat ik vrijwel alle collega's met wie ik plezierig samen heb gewerkt, ook in mijn nieuwe rol zal blijven zien.

Ik ben zelf opgegroeid in Den Haag en vind het erg leuk om bij een organisatie te werken die een zeer belangrijke rol heeft voor een grote stad als Den Haag. Daarnaast kan ik goed opschieten met heel veel collega's wat ook het werkplezier bevordert."