Verhuurconsulent

Ramona: “In 2014 begon ik bij het Klant Contact Center (KCC) bij Haag Wonen. Dit smaakte naar meer en ik wilde graag verder groeien. En dat is gelukt! Inmiddels ben ik doorgegroeid tot verhuurconsulent.”

“Ik hou van uitdaging en afwisseling. Daarover ging ik in gesprek met mijn teamleider. Dat er ook daadwerkelijk wat mee werd gedaan, motiveerde mij enorm. Zo mocht ik vraagbaak zijn op onze afdeling en nieuwe collega’s inwerken. Dat vond ik super leuk om te doen. Ik mocht ook breder kijken binnen Haag Wonen. In combinatie met mijn werk bij het KCC liep ik 7 maanden stage bij team Dagelijks Onderhoud. Dit bood mij de kans om zelf te ervaren wat ik nou echt leuk vond.

Ramona-V-600x400.jpg

"Haag Wonen bood mij de kans om zelf te ervaren wat ik nou echt leuk vond." 


Verhuurconsulent is al heel lang een ambitie van mij. Ik vind het leuk om van A tot Z het hele proces met een huurder mee te maken. De uitdaging van het plannen, de afwisseling en het sociale aspect spreken mij aan. Toen mijn ouders gingen verhuizen, ongeveer 20 jaar geleden, kwam de verhuurmakelaar binnen bij mijn moeder en toen dacht ik: dit is wat ik wil gaan doen!

Mijn leidinggevende stond open voor mijn wens om verhuurconsulent te worden en stimuleerde mij in mijn doorstroomwensen. Ik solliciteerde en werd aangenomen! De opleiding die ik voor verhuurconsulent nog moest volgen, was functiegebonden en werd vergoed vanuit Haag Wonen. Zo mocht ik eind 2019 aan de slag bij Haag Wonen als verhuurconsulent. Het is een veelomvattende functie, iets wat ik van te voren niet kon inschatten. Een echte uitdaging dus. Daar was ik ook naar op zoek, ik zit helemaal op mijn plek!”