Samen duurzaam

Haag Wonen bouwt aan een duurzame leefomgeving. Dit begint bij onszelf, in onze eigen organisatie.

Daarom werken we volgens de vier principes van The Natural Step. Deze principes helpen ons om duurzaam te werken en duurzame ideeën uit te voeren. In en rondom ons kantoor doen we dat door minder papiergebruik en afvalscheiding. We stimuleren het fietsgebruik onder collega’s en hebben een aantal elektrische auto’s in bezit. Ook onderzoeken we hoe we ons vastgoed kunnen verduurzamen. Al onze medewerkers kennen de principes van The Natural Step.


WEB_sRGB_20190723_Haagwonen_0474.jpg WEB_sRGB_20190723_Haagwonen_0721.jpg

Iedereen doet mee

Het personeelsbestand van Haag Wonen is een goede afspiegeling van onze maatschappij. We hebben aandacht en respect voor diversiteit en identiteit. Op z’n Haags zeggen we ook wel “Geen gezeik, iedereen gelijk”. We staan open voor ontmoetingen. We willen met elkaar leren en ontwikkelen. Hier nemen we de tijd voor. We vinden het belangrijk dat onze huurders zich verbonden voelen met Haag Wonen en erop vertrouwen dat ze bij ons goed kunnen wonen. We willen dat onze huurders zich bij onze medewerkers thuis voelen.
 
Inclusiviteit is in ieders belang. Het verbetert het functioneren van Haag Wonen. We kunnen de huurder beter bedienen. Diversiteit van collega’s brengt veerkracht en dynamiek. Gedreven door verschil in perspectief, komen we samen tot creatieve oplossingen. Daarom geven we ruimte aan anders denkers en anders doeners. Door in verbinding te komen en te blijven met elkaar, ontdekken we ieders kracht en ontstaat respect voor diversiteit.