Werken bij Haag Wonen

Haag Wonen is een ambitieuze onderneming. Onze kernopdracht is helder: Haag Wonen biedt mensen een thuisbasis en daarmee ruimte voor ontwikkeling. We bedienen een dynamische markt en zijn voortdurend in beweging. Het enthousiasme en de ontwikkeling van onze medewerkers bepalen voor een groot deel ons succes. Gewoon doen en in één keer goed.

Medewerkers van Haag Wonen....

... zijn integer
Haag Wonen heeft een verantwoordelijke taak. Onze huurders moeten ons kunnen vertrouwen. We zijn een integere organisatie met integere medewerkers. We zijn eerlijk en open over wat we doen en wat we niet doen. Dat verwachten we van alle medewerkers en alle partijen met wie we samenwerken. Dat we integer zijn, blijkt uit onze houding en ons gedrag. Huurders kúnnen ons vertrouwen.

... werken samen
Met anderen zijn we sterker, slimmer en bereiken we meer. Daarom werken we graag samen, om te beginnen natuurlijk met onze bewoners. Maar ook met bijvoorbeeld aannemers en met buurtorganisaties. Ons werk voor de huurder wordt mede daardoor precies en goed. En soms kunnen onze samenwerkingspartners onze huurders extra service bieden. Ook daar letten we scherp op.

.... zijn resultaatgericht
Een goed resultaat is een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. Hele, schone en veilige wijken. Alles wat we doen, draagt daar aan bij. En we werken graag slim, vernieuwend en kostenbewust. Dat resultaat houden we voor ogen. Altijd.

Als je bij Haag Wonen werkt, is de CAO Woondiensten van toepassing. We hebben een uitstekend (flexibel) arbeidsvoorwaardenpakket en bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.