Werken bij Haag Wonen

Bij Haag Wonen help je mensen met een bescheiden inkomen aan goed wonen in Den Haag. Dagelijks werk je aan een mooie stad, met betaalbare woningen. We willen tevreden huurders. Daarom hebben we ook oog voor onze medewerkers. Omdat we kwaliteit in huis hebben, kunnen we kwaliteit bieden.

Samen met je collega’s werk je aan een maatschappelijk doel. We zetten ons in voor een leefbare stad, met goed onderhouden sociale woningen. We tonen daadkracht en werken hard aan onze ambities. We krijgen de dingen voor elkaar en doen dit voor elkaar. Met een groot maatschappelijk hart. Dit doen we samen. Samen met onze betrokken en sociaal gedreven collega’s. Samen voor en met onze huurders waar we dichtbij willen zijn. Samen met onze samenwerkingspartners. Samen maken we verschil. Dit doen we vanuit vakmanschap en met plezier. 

Je voelt jezelf snel thuis bij Haag Wonen. Er hangt een informele werksfeer. Er is altijd ruimte om een praatje te maken met een collega in de open kantoortuin. Wil je je volledig in stilte concentreren op je werk? Maak dan gebruik van een stiltehok. Heb je een overleg met je collega’s? Reserveer een vergaderruimte, bestel samen een lekkere koffie bij de barista in de Huiskamer of strijk neer op één van de huiselijke zitjes.

WEB_sRGB_20190723_Haagwonen_1145.jpg WEB_sRGB_20190820_HAAGWONEN_0068.jpg

Lunchen bij Haag Wonen doe je nooit alleen. Schuif aan bij je collega’s van andere afdelingen aan de lange eettafel in de Huiskamer. Of geniet buiten van het weer aan een van de picknicktafels in de moestuin. Goed contact met je collega’s is belangrijk. Want een fijne werksfeer draagt bij aan een hoge productiviteit en betrokkenheid.

Haag Wonen is een organisatie die verandering doormaakt. We gaan over op regiehoudend opdrachtgeverschap. Ook komt er een nieuw bedrijfsinformatiesysteem en we maken onze woningen klaar voor alternatieve energiebronnen. Bij Haag Wonen kom je niet terecht in een gespreid bedje, maar wel in een warm bad met fijne collega’s om je heen. Werk jij graag in een dynamische omgeving? Dan is werken bij Haag Wonen wellicht iets voor jou.