Werken bij Haag Wonen

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die met ons Den Haag nog mooier willen maken!

Wij zijn Haag Wonen, we zijn met 250 mooimakers en aanpakkers. Wij zijn puur Haags en trots op onze stad! Wist je dat in Den Haag 1 op de 10 mensen in een huis van ons woont? Voor hen zetten wij een stap extra. Diversiteit binnen onze teams zorgt voor leuker werk en beter presteren. En blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt. Samen werken wij aan een mooie stad waarin iedereen mee kan doen. Hoe mooi is dat! Bouw jij mee? 

Bij Haag Wonen doe je werk dat ertoe doet. Je helpt mensen met een bescheiden inkomen aan goed wonen in Den Haag. Dagelijks werk je aan een mooie stad, met betaalbare en duurzame woningen. We willen blije huurders. En blije medewerkers. Omdat we kwaliteit in huis hebben, kunnen we kwaliteit bieden.

Samen met je collega’s werk je aan een maatschappelijk en ambitieus doel. We zetten ons in voor een mooie stad. Samen met huurders en samenwerkingspartners werken we daar elke dag aan. 

Je voelt je snel thuis bij Haag Wonen. Bij ons hangt een informele werksfeer. Er is altijd ruimte voor een praatje met een collega in onze moderne kantoortuin of in onze huiskamer. Wil je je volledig in stilte concentreren op je werk? Gen probleem! Trek je even in alle rust terug in een van onze stiltehokken. Overleg kan in een van onze lichte vergaderruimtes. Bestel samen een lekkere koffie bij de barista in de Huiskamer of strijk neer op één van de gezellige zitjes.

WEB_sRGB_20190723_Haagwonen_1145.jpg WEB_sRGB_20190820_HAAGWONEN_0068.jpg

Lunchen bij Haag Wonen doe je nooit alleen. Schuif aan bij je collega’s van andere afdelingen aan de lange eettafel in de Huiskamer. Of geniet buiten van het weer aan een van de picknicktafels in de moestuin. Wij geloven dat goed contact met je collega’s belangrijk is. Een fijne werksfeer draagt bij aan gode samenwerking, mooie resultaten en blije klanten.

Haag Wonen is constant in beweging. Net als onze mooie stad. We werken met regiehoudend opdrachtgeverschap, zijn recent overgestapt op een nieuw bedrijfsinformatiesysteem en we maken onze woningen energiezuinig en klaar voor alternatieve energiebronnen. Werk jij graag in een dynamische en ambitieuze omgeving? Dan is werken bij Haag Wonen iets voor jou. Laat je iets van je horen? Tot gauw!