Op pad met onze wijkbeheerders in coronatijden

Onze wijkbeheerders staan dagelijks voor u klaar. Ook in tijden van een coronacrisis. Benieuwd hoe zij dat doen? Bekijk dan de video!

Haag Wonen heeft ruim 20 wijkbeheerders. Zij zijn de ogen en oren in de wijk. De Haagse corporatie merkt dat dit juist nu erg belangrijk is. Onze bestuursvoorzitter Mohamed Baba ging met onze wijkbeheerders op pad. Uiteraard op gepaste afstand van 1,5 meter. 

Mohamed Baba: “Heel Den Haag blijft zoveel mogelijk thuis. We zien dat dit soms zorgt voor extra spanningen en dat is ook niet gek. Die buurman die zijn muziek net even te hard zet, terwijl jij aan het thuiswerken bent. Of de kinderen van de buren met wie je altijd een leuk babbeltje maakte, blijken toch best veel lawaai te maken als je de hele dag thuis bent. Logisch, daar moeten we als samenleving mee omgaan en soms even tot 10 tellen. We zien dat het aantal overlastmeldingen toeneemt. Niet zo gek dus. Maar wel iets om met maatschappelijke partners goed in de gaten te houden. En dat lukt ook. We hebben goed contact met onze huurdersorganisatie HOHW, wethouder Balster, mensen van de gemeente Den Haag, zorgpartijen, andere corporaties en wijkorganisaties.”