Direct naar de content

20 september 2023

De tweede editie van het Lozerlaan Festival!

Bobbi het vogeltje

Vorige week woensdag was het feest bij de Lozerlaan. Waarom? Om de bewoners een gezellige middag te bezorgen! Alle bewoners van de sterflat, cirkelflat, driehoekflat en de vierkantflat waren welkom. Er was voor de bewoners van alles te doen. Samen genieten van live muziek, meedoen met de muziekbingo, stempels maken, meedoen aan de vlog- of zangworkshop én het maken van een minibibliotheek voor bij de entrees van de flats. Ook was er een poffertjeskraam, een koffiekar en werden er lekkere hapjes uitgedeeld. Hoe mooi is dat?

Positieve geluiden van bewoners
En daar doen we het voor! Dit is inmiddels de tweede editie van het Lozerlaan Festival. Vorig jaar is dit initiatief gestart om de verbinding tussen de bewoners te stimuleren. Het is een laagdrempelige manier om een gezellig praatje te maken en samen leuke activiteiten te doen.

Bewoners betrekken met een woononderzoek
Een paar weken geleden hebben we een vragenlijst uitgezet onder onze huurders van de Lozerlaan. We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt onder onze huurders. Wat zijn de wensen en behoeftes voor hun eigen woning, het woongebouw, de leefomgeving en op sociaal gebied? De vragenlijst is maar liefst 188 ingevuld! Dit leverde mooie inzichten op. We hebben een aantal belangrijke en opvallende resultaten gepresenteerd op het festival en gingen hier nogmaals over in gesprek. Nu gaan we aan de slag met deze opbrengsten en zullen de bewoners daar binnenkort verder over informeren.

Fotografie: Jeffrey Grouwstra

×
×