Direct naar de content

Word onze collega

Wil jij samen met ons bouwen aan een mooie stad Den Haag? Een stad waarin mensen goed en betaalbaar wonen? Dan is werken bij Haag Wonen iets voor jou!

Actuele vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk alle vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen, maar lijkt werken bij Haag Wonen je wel wat? Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van alle vacatures. Of stuur ons een mail op We komen graag met je in contact!

Waarom werken bij Haag Wonen?

  • Bij ons doe je werk dat ertoe doet. Je helpt mensen aan goed en betaalbaar wonen.
  • Je salaris, pensioen en andere arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld via de cao Woondiensten.
  • Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelbudget en je volgt trainingen via onze eigen Academy.
  • Wij zeggen niet alleen dat we divers zijn; we zijn het ook.
  • Wij werken hybride. Afhankelijk van je functie, werk je deels thuis en deels vanuit de wijk of ons moderne kantoorpand.
  • Je voelt je snel thuis door de informele sfeer. Er is altijd ruimte voor een praatje met een collega.
  • We staan voor elkaar klaar, daarom zijn wij bekroond met de titel ‘Great Place to work’.
  • Even ontspannen? Dat kan in onze gezellige huiskamer, buiten in de moestuin of met een potje tafeltennis.

Met ons bouw je aan een mooie stad

Wij zijn een puur Haagse woningcorporatie en trots op onze stad! Bij ons werk je samen met zo’n 250 collega’s aan een maatschappelijk en ambitieus doel: je helpt mensen aan goed en betaalbaar wonen. Wist je dat 1 op de 10 mensen in Den Haag in een huis van ons woont? Voor onze bewoners zetten wij elke dag een stap extra. Of dat nu vanuit de wijk, ons klantcontactcentrum of ons kantoor is. We zorgen niet alleen voor betaalbare en duurzame woningen; samen met onze partners in de stad werken we hard aan de leefbaarheid in de wijken. Want fijn wonen is meer dan een goede woning. Het is ook een buurt waarin je je thuis voelt en waarin iedereen mee kan doen. Kom jij Den Haag samen met ons nog mooier maken?

Lees meer over Haag Wonen