Direct naar de content

Meepraten en meedoen

Huur je een woning bij Haag Wonen? Doe mee en geef je mening.

Wij werken samen met onze huurders aan een fijne, schone en veilige stad. Geef je graag je mening? Praat en doe dan mee met 1 van de groepen waar je als huurder je stem laat horen. Per groep is er een verschil in hoe vaak je samenkomt en welke invloed je hebt. Lees meer.

Huurdersorganisatie

De huurdersorganisatie is een groep huurders die zich actief inzet voor alle huurders van Haag Wonen. Je vergadert 12 keer per jaar en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan Haag Wonen.

Huurdersorganisatie

Bewonerscommissie

Een bewonerscommissie is een kleine groep van 2 of meer huurders van een gebouw of wooncomplex. Je bent het eerste aanspreekpunt van Haag Wonen. Je overlegt minstens 1 keer per jaar met een beheerconsulent van Haag Wonen. 

Bewonerscommissie

Huurderspanel

Het huurderspanel is een groep huurders van Haag Wonen die we een paar keer per jaar vragen stellen. Dit kan via een formulier, een telefoongesprek of een gesprek bij ons op kantoor of bij je thuis. Je vergadert niet met andere huurders. 

Huurderspanel

Bewonerstevredenheid

Als huurder van Haag Wonen kun je op verschillende momenten vragen krijgen over hoe tevreden je bent. Bijvoorbeeld als je contact hebt gehad met ons Klantcontactcentrum, of tijdens het driejaarlijks tevredenheidsonderzoek. Meedoen is nooit verplicht.

Bewonerstevredenheid