Direct naar de content

Nieuws en verhalen uit de buurt

Bobbi het vogeltje

16 maart 2023

Woondeal Haaglanden: 75.000 woningen erbij voor 2030

Op 15 maart tekende Haag Wonen, samen met Zuid-Hollandse bestuurders van provincie, gemeenten, minister Hugo de Jonge en onze collega-corporaties de regionale woondeal. De regio Haaglanden staat aan de lat om 75.000 woningen te bouwen tot 2030. Haag Wonen zet zich in voor de bouw van 3.000 nieuwe woningen voor 2030. De woningmarkt staat onder […]
Lees meer

Haag Wonen wint Klimaatkrachtig Doorgeeftrofee

Haag Wonen is de trotse eigenaar van de Klimaatkrachtig Doorgeeftrofee. Wij ontvingen de trofee van Green2Live voor de inrichting van de klimaatadaptieve binnentuinen aan de Pieter Langendijkstraat in Den Haag Zuidwest.

Verbeteren en bouwen in Morgenstond

We verbeteren en verduurzamen 78 woningen aan de Coevordenstraat. De woningen zijn straks comfortabel, energiezuinig en betaalbaar. Aan de Melis Stokelaan en de Leggelostraat slopen we 128 woningen. Die vervangen we door 280 duurzame nieuwbouwwoningen, waar het straks heerlijk wonen is.

Proef met gasloos koken gestart

We werken hard aan het energiezuinig maken van onze woningen. We doen nu een proef met gasloos koken in Bezuidenhout-West. Dat betekent dat je voor koken helemaal geen gas meer gebruikt, maar overgaat op elektrisch koken. Woon je in deze wijk en wil je meer weten en een inductietoestel bestellen? Neem contact met ons op!

×
×