Direct naar de content

Bewonerscommissie

Als lid van de bewonerscommissie zet jij je in voor alle bewoners van jouw gebouw of wooncomplex. Doe je mee?

Als huurder van Haag Wonen kun je lid worden van de bewonerscommissie van je gebouw of complex. Je bespreekt belangrijke onderwerpen met een beheerconsulent van Haag Wonen. 

Jaarlijks overleg met Haag Wonen

De bewonerscommissie spreekt minstens 1 keer per jaar namens alle bewoners van een gebouw met een beheerconsulent van Haag Wonen. Soms vergader je vaker, bijvoorbeeld als er een groot onderhoudsproject nodig is. Tussen de bewonerscommissie en Haag Wonen is er een participatieovereenkomst. Dit betekent dat je afspraken maakt over hoe je samenwerkt met Haag Wonen. Hierin staat ook over welke onderwerpen de bewonerscommissie vergadert 

Contact met huurdersorganisatie

De bewonerscommissie heeft ook contact met de huurdersorganisatie. Zo hoort deze direct van andere huurders welke onderwerpen belangrijk zijn. 

Onderwerpen die je bespreekt

De bewonerscommissie houdt zich bezig met onderwerpen die voor huurders binnen een gebouw of complex belangrijk zijn. Denk aan: 

  • veiligheid 
  • onderhoud van het gebouw 
  • schoonhouden van de woonomgeving 
  • signaleren van vaak voorkomende vragen 
  • afrekening servicekosten 

Voor wie is dit interessant?

Wil je graag iets doen voor alle bewoners van het gebouw of complex waar je woont? En vind je het leuk om hier met andere betrokken bewoners en medewerkers van Haag Wonen over te praten? Heb je tijd om minstens 1 keer per jaar te vergaderen met Haag Wonen? Dan is meedoen met de bewonerscommissie iets voor je.  

Contact

Meld je aan als lid van de bewonerscommissie door een mail te sturen naar  of neem contact op met de beheerconsulent van jouw gebouw of wooncomplex.