Direct naar de content

Service-abonnement

Een service-abonnement is heel handig. Dan doen wij voor €6,00 per maand (klein) onderhoud bij jou thuis.

Veel klein onderhoud voer je zelf uit. Dit betaal je ook zelf. Wil je liever dat wij gratis (kleine) dingen voor je repareren? Sluit dan het service-abonnement af. Het kost € 6,00 per maand. 

Service-abonnement aanvragen

Wat onderhouden we bij een service-abonnement

Als je een service-abonnement hebt, hoef je veel klein onderhoud niet meer zelf te doen. Gaat er bij jou iets kapot en staat in de lijst van onderhoudswerkzaamheden dat we dit bij een service-abonnement repareren? Dan komen we dit gratis doen als er geen sprake is van vernieling of onjuist gebruik. Je hoeft alleen maar een reparatieverzoek te doen. Wil je je woning mooier maken? Dit valt onder zelf klussen. Lees op de pagina Zelf klussen welke klussen dit zijn. 

Aanmeldkosten

Voor een service-abonnement betaal je 1 keer aanmeldkosten van € 38,10. Daarna betaal je € 6,00 per maand. Dit betaal je tegelijk met je huur.

Service-abonnement opzeggen

Wil je je service-abonnement opzeggen? Stuur ons een e-mail of een brief met daarin je handtekening en de datum waarop je wilt opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van 1 maand. In het bericht dat je van ons terugkrijgt staat de datum waarop je service-abonnement stopt. Na die datum doe je zelf de reparaties en het onderhoud aan je woning.

Bobbi het vogeltje

Vragen over onderhoud

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over het onderhoud aan mijn woning?

Neem contact op met ons via mijnHaagWonen of bel ons op (070) 250 70 70. We bespreken wat er aan de hand is en hoe wij je kunnen helpen.

mijnHaagWonen