Direct naar de content

17 december 2021

Hernieuwing samenwerking Huurdersorganisatie HOHW en Haag Wonen

Bobbi het vogeltje

De afgelopen tijd hebben we intensief samengewerkt met onze Huurdersorganisatie Haag Wonen aan een nieuwe Participatieovereenkomst. Die is nu ondertekend door voorzitter van de HOHW Wouter van Diepen en onze bestuursvoorzitter Mohamed Baba. De vorige participatieovereenkomst dateerde van 2012 en was aan vernieuwing toe, ook door de fusie tussen onze twee voormalige huurdersorganisaties (Bewonersraad en Huurdersvereniging Haag Wonen). Hieruit is de HOHW ontstaan.

We zijn blij met deze nieuwe afspraken! We vinden samenwerking heel belangrijk. Niet voor niets hebben we een rijke geschiedenis van goede samenwerking met onze huurdersorganisaties en huurders. Dit is een voortzetting van de afspraken die we al hadden. Een mooie aanvulling op de overlegwet over hoe wij met elkaar samenwerken en wat daarbij we van elkaar mogen verwachten. Wij zien uit naar nog vele mooie jaren samenwerking met elkaar. Samen maken we die mooie stad Den Haag nog mooier.

v.l.n.r. Mohamed Baba en Wouter van Diepen

×

Spoedlijn minder goed bereikbaar
Onze spoedlijn is minder goed bereikbaar vanwege drukte op de lijn. Dat zorgt voor lange wachttijden. Het duurt daarom helaas even voordat je iemand aan de lijn krijgt. Vooral vanaf de vrijdagmiddag en gedurende weekenden kunnen wachttijden oplopen. Hou hier rekening mee als je de spoedlijn belt.

Géén dringende spoed en kan je vraag of melding wachten?
Bel ons dan de eerstvolgende werkdag tijdens de normale openingstijden: maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.