Direct naar de content

11 juli 2024

De ‘Witte Anna Spelen’: Iets terugdoen voor de wijk!

Bobbi het vogeltje

De iconische Witte Anna woontoren wordt grondig gerenoveerd, samen met onze ketenpartner Dura Vermeer Bouw Heyma zorgen we voor een duurzame toekomst. De renovatie heeft veel impact op het dagelijks leven van de bewoners van de woontoren. Hierin ondersteunen we natuurlijk waar we kunnen.Maar ook de buurtbewoners vergeten we niet. Haag Wonen en Dura Vermeer weten dat prettig wonen meer is dan alleen een fijn huis.  Een veilige en sociale buurt waarin iedereen meedoet, maakt mensen gelukkiger. Daarom doen we graag iets terug voor de wijk en organiseerden we samen de ‘Witte Anna Spelen’: een gratis, sportief én creatief evenement voor iedereen in Bezuidenhout.

Gezellige, sportieve én creatieve ‘Witte Anna Spelen’

We doen graag iets terug voor de wijk. En dat doen we het liefst op een gezellige, sportieve én creatieve manier. Het was een fantastische dag met springkussens voor de kinderen, voetbalwedstrijden op het veld, sporttrainingen met personal trainers, voetbaldart en een ijskraam als beloning voor de sportieve inspanningen. Een leuke dag voor jong en oud. Maar het hoogtepunt was de kunstveiling!

Kunstveiling voor een goed doel

Tijdens de ‘Witte Anna Spelen’ kregen kinderen uit de wijk de mogelijkheid om  creatief aan de slag te gaan met verf op canvas. Deze prachtige schilderijen werden later op de middag geveild tijdens de kunstveiling met betrokken partners. Onze bestuursvoorzitter Mohamed Baba van Haag Wonen trede als echte veilingmeester op! We kunnen met trots zeggen dat het een enorm succes was! We hebben maar liefst € 6.000,- opgehaald voor het goede doel: de Ooievaarspas.

Wat is de Ooievaarspas?

De Ooievaarspas is een gratis pas voor mensen met een bescheiden inkomen, waarmee ze kunnen genieten van verschillende activiteiten in Den Haag en omgeving. Denk aan sport, concerten, cursussen en nog veel meer! Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat iedereen kan deelnemen. We zijn blij dat we een mooie bijdrage kunnen doen aan dit mooie Haagse initiatief!

×
×