Direct naar de content

9 april 2021

Samenwerkingsovereenkomst voor 20 jaar dakonderhoud

Bobbi het vogeltje

Donderdag 25 maart heeft Haag Wonen een samenwerkingsovereenkomst van 20 jaar getekend! We gaan met drie dakaannemers de samenwerking aan voor het beheer en onderhoud van onze daken. We kijken uit naar de samenwerking met onze partners.

Met deze samenwerking hebben we 3 partijen geselecteerd waarmee we een verduurzamingsslag op onze daken kunnen maken. Denk aan het aanbrengen en onderhouden van bijvoorbeeld groene daken en zonnepanelen.

​Meer inzicht en betere sturing op preventief onderhoud

Voor Haag Wonen is het belangrijk om te weten waar we aan toe zijn. Door het aangaan van een langdurig contract verwachten we niet alleen meer inzicht te krijgen in de (lekkage-)meldingen, maar ook in de technische staat van onze daken. Door de verantwoordelijkheid bij de dakaannemers te leggen, verwachten we dat het aantal lekkagemeldingen zal afnemen. Verder kunnen we op deze manier beter sturen in het preventief onderhoud waardoor de daken langer meegaan en hierdoor de kosten op termijn zullen verminderen.

Met deze drie dakaannemers gaan we samenwerken

Vanaf 1 april 2021 nemen Consolidated Nederland B.V., Erdo B.V. en ZND Dakbedekking B.V. alle daken van Haag Wonen in onderhoud. Elke dakaannemer is toegewezen aan een wijk. ​

We kijken uit naar deze langdurige samenwerking!