Serviceabonnement

Bent u geen klusser? Of heeft u te weinig tijd? Sluit dan een serviceabonnement af. Veel reparaties en kleine kluswerkzaamheden doet Haag Wonen dan voor u.

Een service abonnement is een extra service van Haag Wonen. Voor € 6,00 per maand doen we (kleine) reparaties of werkzaamheden die u anders zelf doet. Bijvoorbeeld het ontluchten en bijvullen van uw cv-ketel, vastzetten van plinten en reinigen van ventilatieroosters. Daar hoeft u zich dan geen zorgen over te maken. In dit boekje leest u precies welke reparaties onder het serviceabonnement vallen en wat u zelf doet. 

Vul het aanmeldingsformulier in en mail het naar info@haagwonen.nl of stuur het naar Haag Wonen, Postbus 250, 2501 CG Den Haag. 

Controle woning 

De onderdelen in uw woning die onder het abonnement vallen, moeten in orde zijn voordat het abonnement in gaat. Daarom controleren wij deze. U betaalt hier eenmalig € 33,35 voor. Onderdelen die niet in orde zijn, laat u eerst zelf repareren. Het serviceabonnement start op de eerste dag van de volgende maand, nadat we het ondertekende contract van u hebben ontvangen.

Hoe zeg ik een serviceabonnement op?

Stuur een ondertekende brief en hou een opzegtermijn aan van minstens één kalendermaand. Deze gaat in op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. U krijgt een bevestiging en hierin staat de datum per wanneer het serviceabonnement eindigt.