Direct naar de content

9 augustus 2023

Bewonersonderzoek: hoe tevreden ben jij met je woning en woonomgeving?

Bobbi het vogeltje

Dat horen we graag van je! Daarom start Haag Wonen vanaf woensdag 9 augustus met een onderzoek onder huurders naar tevredenheid over de woning en woonomgeving.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door USP Marketing Consultancy

We hebben een deel van onze huurders geselecteerd om een aantal vragen te beantwoorden. Hoor jij bij deze selectie? Dan ontvang je vanaf woensdag 9 augustus automatisch een e-mail met een vragenlijst. We hopen natuurlijk op jouw medewerking. Alvast bedankt!

VVV-bonnen ter waarde van 50 euro

Onder alle deelnemers van het onderzoek verloten we per jaar 6 VVV-bonnen van 50 euro. Kans maken op een bon? Doe mee en vul de vragenlijst in!

Heb je in augustus de vragenlijst nog niet ingevuld?

Dan neemt USP Marketing Consultancy mogelijk telefonisch contact met je op.

Haag Wonen doet ook mee met de Aedes Benchmark

Dit is een onderzoek waarin woningcorporaties in Nederland met elkaar vergeleken worden op bijvoorbeeld tevredenheid over de woning. De vragen voor dit onderzoek zitten ook in de vragenlijst die je ontvangt.

Waarom voert Haag Wonen dit onderzoek uit?

Eens per drie jaar vraagt Haag Wonen aan haar huurders hoe tevreden zij zijn over onder andere de woning en woonomgeving. Het onderzoek helpt ons om een beeld te krijgen bij jouw tevredenheid met de woning en de buurt. De informatie uit het onderzoek gebruiken we om te werken aan een prettige woonomgeving voor jou en jouw buren.

Lees meer over wat wij doen aan bewonerstevredenheid.

Vragen over het onderzoek?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Bel 070 250 70 70 of mail naar .