Direct naar de content

4 april 2024

Een nieuwe samenwerking voor de centrale verwarming en mechanische ventilatie 

Bobbi het vogeltje

Het wooncomfort van onze bewoners: dat begint helemaal bij het begin. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij onze woningen goed onderhouden, energiekosten zo laag mogelijk houden én slimme keuzes maken voor de toekomst. Per 1 april zijn we een langdurige samenwerking aangegaan met partners waarmee we dit samen gaan doen. We werken samen met Lievers, Scholtes Klimaattechniek en Bonarius Bedrijven voor de centrale verwarming en met PronkGroep voor de mechanische ventilatie.  

”De bewoners staan centraal” 
Met deze samenwerking zetten we in op belangrijke pijlers voor Haag Wonen. We krijgen de juiste data om goede keuzes te maken voor de toekomst van onze woningen, door nieuwe technieken kijken we hoe we de energielasten van bewoners naar beneden kunnen krijgen en de klanttevredenheid staat bij alle partners centraal. Patric de Koster, Teamleider Planmatig Onderhoud, vertelt meer: ”Ik ben trots op wat we met z’n allen hebben bereikt! We zijn deze samenwerking al lang aan het voorbereiden. Het kost tijd om met elkaar af te spreken wat er nodig is om onze installaties goed te beheren en vertrouwen op te bouwen. Nu hebben we goede afspraken, waar de bewoners centraal staan. Door de expertise en ervaring van onze partners en door meer te sturen op data, kunnen we onze installaties beter onderhouden. Hierdoor krijgen we een efficiënter proces en voorkomen we veel storingen. Daar merken onze bewoners direct de positieve gevolgen van.” 

Startschot van de langdurige samenwerking 
Op 26 maart tekenden we de samenwerkingsovereenkomst. Een mooie stap, maar we staan nog aan de start. De komende 10 jaar kijken we samen hoe we het morgen nog beter kunnen doen dan vandaag. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking bijdraagt aan het verhogen van de tevredenheid van onze bewoners. We willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen met de voorbereidingen en kijken uit naar een fijne samenwerking.