Direct naar de content

29 maart 2021

Huurders Hamid en Hellen bij mr. Frank Visser

Bobbi het vogeltje

De uitzending van Mr Frank Visser met onze huurders Hellen en Hamid heeft behoorlijk wat losgemaakt. Wij vinden het hartverwarmend en supergoed dat mensen zo begaan zijn met Hamid na het tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak. Ook wij zijn dat. Uiteraard hebben we contact met hem en zijn buurvrouw Hellen. En we bekijken in overleg met Hamid wat wij kunnen doen dat binnen ons bereik ligt.

Vanzelfsprekend vinden wij de situatie ook bijzonder vervelend. En dat bij Hamid een verkeerde ondervloer gelegd is, waardoor hij nu te maken krijgt met extra kosten. Terwijl hij juist een partij had ingeschakeld om dat professioneel te laten doen. Ieder huistype heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing en een passende vloer verschilt per woning. Wij vragen onze huurders daarom ook te zorgen voor goede, geschikte vloerisolatie als zij de sleutel van hun nieuwe woning krijgen.

In een grote stad als Den Haag wonen veel mensen dicht op elkaar. Onze mooie stad heeft veel (oudere) huizen met een houten draagvloer. Haag Wonen verhuurt bijna 22.000 woningen in Den Haag, dus ook wij hebben veel woningen met houten draagvloeren. Vaak is een goede ondervloer en rekening houden met elkaar genoeg om samen te zorgen voor prettig wonen. Wij zijn er uiteraard voor onze huurders om te helpen als ze overlast ervaren en daar met elkaar niet uitkomen. Bij renovatie van onze woongebouwen kijken we ook naar mogelijkheden om contact- en leefgeluiden tegen te gaan. Door te zorgen voor woningverbetering en -verduurzaming, nieuwbouw, fijne buurten en tevreden bewoners bouwen wij aan onze mooie stad Den Haag.