Direct naar de content

30 januari 2023

Samenwerkingsevent groot succes!

Bobbi het vogeltje

Op donderdag 26 januari organiseerde Haag Wonen het samenwerkingsevent ‘Samen Versnellen’. Want Den Haag heeft vele betaalbare, duurzame woningen nodig. In kansrijke buurten met goede scholen, groen, winkels, openbare voorzieningen én goede verbindingen. Wij geloven dat dit alleen mogelijk is als we samenwerken. Zo pakken we samen de wooncrisis aan en maken we de ambities waar in Den Haag: een mooie stad voor iedereen! We kijken terug op een hele mooie bijeenkomst op de prachtige nieuwe locatie van het ROC Mondriaan ‘de Meppel’. Onder leiding van Sander Schimmelpenninck ontstonden inspirerende gesprekken en mooie inzichten. Hier pakken we op door. Doet u mee?

Bekijk de video van deze geslaagde middag. 

Een uitdagend gesprek met prominente beslissers, bewoners en beïnvloeders
Vanuit verschillende invalshoeken gingen we de diepte in. In 2 panelgesprekken ontstond er meer begrip en werden er kansen zichtbaar om samen meer te betekenen voor onze mooie stad. Dat is mooi samengevat in de illustratie van Anita van der Meulen die ze tijdens het evenement maakte en toelichtte.

We bedanken graag alle panelleden voor hun inbreng
Anne Koning – Gedeputeerde Wonen, Ruimtelijke ordening, Recreatie en Sport bij Provincie Zuid-Holland, Martijn Balster – Wethouder Wonen van Den Haag, Meryem Kilic-Karaaslan – toezichthouder en partner van Twynstra Gudde, RvC Haag Wonen, Patrick Joosen – directeur regio Zuidwest bij ontwikkelaar BPD, Wim Wensing – Chief Investment Officer bij Amvest, Tom Daamen – directeur Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) – TU Delft, Hans van Rossen – bewoner en voorzitter van de huurdersorganisatie en onze directeur Vastgoed – Kirsten Dubbelman.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement
Met een volle zaal en mooie inhoudelijke discussies gaat het weer over volkshuisvesting in Den Haag. We kijken er dan ook erg naar uit om samen met onze samenwerkingspartners, de ambities voor de mooie stad waar te maken. Graag bedanken wij alle aanwezigen voor hun deelname en bijdrage aan het event. Hieronder ziet u de foto’s genomen door onze fotograaf Phil Nijhuis.

Heeft u nog vragen over dit event?
Laat het weten via .

 

 

×
×