Direct naar de content

16 februari 2023

Vernieuwing in Morgenstond binnenkort van start

Bobbi het vogeltje

Morgenstond: een ruim opgezette wijk met een groot winkelcentrum, brede lanen en veel groen. En binnenkort met méér woningen, die klaar zijn voor de toekomst. Haag Wonen gaat een deel van de 206 woningen aan de Coevordenstraat, Melis Stokelaan en Leggelostraat renoveren en verduurzamen én een deel volledig vernieuwen met nieuwbouw. Zodat onze bewoners hier lang en met veel plezier kunnen wonen. Het eerste deel van de vernieuwing gaat binnenkort van start met de renovatie en verduurzaming van de 78 woningen aan de Coevordenstraat. De feestelijke aftrap met onze samenwerkingspartners vond plaats op woensdag 15 februari.

Bouwen aan een mooie stad doen (en kunnen!) we niet alleen. We geven als partner in de stad een mooi vervolg aan een krachtige samenwerking met onze partners ERA Contour en KAW Architecten.

Na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst, proostten onze directeur vastgoed Kirsten Dubbelman, bestuursvoorzitter Mohamed Baba, bestuurder Ria J.M. Koppen -Kreyne, projectleider Dénise Hijdra en beheerconsulent Alet Cadee samen met Michel Ouwens, Onno de Wal, Jan Floor en Raziye Akca – Doğaner van ERA Contour op de mooie samenwerking.

Van links naar rechts: Mohamed Baba, Michel Ouwens (ERA Contour) en Ria Koppen

Ook deze samenwerkingspartners dragen een mooie steen bij aan het project: Nieman Raadgevende Ingenieurs | Bureau Broersma B.V. | Alphaplan, adviseurs in bouwen, | Ecoresult B.V. | SAM Advies BV | INNAX

Bekijk de projectpagina