Direct naar de content

28 juni 2023

Afscheid van financieel bestuurder met mini-symposium over solidariteit 

Bobbi het vogeltje

In juli gaat financieel bestuurder Ria Koppen-Kreyne met pensioen. Op donderdag 22 juni organiseerden we een mini-symposium inclusief afscheidsreceptie. Samen met collega’s uit de sector en andere belangrijke relaties namen we vast op gepaste wijze afscheid van Ria. Het werd een hele bijzondere en geslaagde dag met veel mooie woorden en interessante inhoudelijke gesprekken.

Mini-symposium onder leiding van Joost Hoebink over solidariteit
Op verzoek van Ria organiseerden we een mini-symposium met als onderwerp solidariteit. Solidariteit binnen de woningcorporaties om elkaar te helpen en solidariteit richting huurders. Keynote speaker Rob Rötscheid, bestuursvoorzitter Waarborgfonds Sociale Woningbouw, nam ons mee terug in de tijd en besprak de huidige kansen en uitdagingen. Onder leiding van Joost Hoebink ontstond een verdiepend gesprek met inspirerende voorbeelden vanuit het panel en genodigden uit de zaal.

In ons panel zaten Willy de Mooij (oud-bestuurslid Vestia), Ton Stikkelman (bewoner), Charlie Ortega (directeur Stichting Leergeld Den Haag) en Ria Koppen-Kreyne, zelf.

Ria ontving de Aedes Corporatiepenning
Als verrassing ontving Ria Koppen-Kreyne de Aedes Corporatiepenning van Joke Hofman van Aedes. Een hele mooi eer en zeer verdiend. Ria heeft zich voor Haag Wonen ruim 14 jaar ingezet voor de volkshuisvesting in Den Haag. Zij heeft veel betekend en zich met hart en ziel ingezet voor de sector. Dat is niet onopgemerkt gebleven.

Ria werkt nog haar laatste weken voor Haag Wonen. Wij bedanken haar voor haar geweldige inzet en wensen haar veel geluk in deze nieuwe levensfase. Ria wordt opgevolgd door Anne-Margreet Kremer. Zij wordt, naast bestuursvoorzitter Mohamed Baba, onze bestuurder Bedrijfsvoering en Organisatieontwikkeling.

Wij willen iedereen bedanken voor deze mooie bijeenkomst!
We kijken terug op een heel geslaagd mini-symposium, veel mooie woorden en afscheidsreceptie bij Haags Hoog. We bedanken alle gasten en deelnemers. Samen werd het een hele mooie bijeenkomst!

Hieronder zie je de foto’s genomen door onze fotograaf Phil Nijhuis.

×
×